szerző:
hvg.hu

A Bors információi szerint 30 milliós keretből hatmilliót költött az MSZP, a DK és az Együtt-PM Falus Ferenc kampányára. A maradék Bokros Lajos kampányára megy.

Nemcsak a feladatokat, a betett pénzt is egyenlő arányban vállalta az Együtt-PM, az MSZP és a Demokratikus Koalíció Falus Ferenc kampányában, aki hétfőn visszalépett Bokros Lajos javára. A Bors szerint Falus kampányára végül hatmilliót költöttek el abból a 30 millióból (pártonként 10-10 millió), amit erre szántak.

A pénz nagy része megmaradt, ezt most Bokros és csapata kapja meg, bár nem a teljes összeget, hiszen az MSZP várhatóan nem fogja erre szánni a pénzt, mivel nem állnak be Bokros mögé.

©

A DK összesen csak százezer forintot költött el a Falus-kampányra, a maradék teljes egészében átfordítható Bokros Lajos kampányára - mondta a lapnak Gréczy Zsolt, a párt szóvivője. A megosztott feladatok alapján ők az óriásplakátokat kapták, amik nem is kerültek az utcára, ezért költöttek ilyen keveset. Az MSZP-hez egy újság kinyomtatása és terjesztése tartozott, de ebből sem lett semmi a visszalépés miatt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!