szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A bíróság elutasította Deutsch beadványát, Juhász Péter nem sértette meg a fideszes EP-képviselő jó hírnevét a drogos váddal.

Ma hirdettek ítéletet Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő ügyében. Deutsch azért perelte be Juhász Pétert, az Együtt V. kerületi politikusát, mert az 2014-ben azt állította a nyilvánosság előtt, hogy Deutsch már fogyasztott kábítószert.

©

Juhász Péter azután állította ezt, hogy a fideszes politikus az Indexnek adott interjújában azt mondta, azért nem próbálta ki soha a drogokat, mert 9 évesen látott egy NSZK-filmet, amiben egy fiatal lány drogozott, majd szédült és hányt, és mivel ő "betegesen retteg" a hányástól, ezért inkább nem akart ilyen helyzetbe kerülni. Juhász ezután azt mondta: tanúi vannak rá, hogy Deutsch drogozott, sőt, más fideszes politikusok is fogyasztottak kábítószert.

A 444 azt írja: a bíróság elutasította Deutsch beadványát, így Juhásznak semmilyen büntetéstől nem kell tartania, és a bíróság szerint nem sértette meg Deutsch jó hírnevét a váddal.

Juhász a Facebookon azt írta: egy tanú személyesen is elmondta a bíróságon, hogy füvet fogyasztott Deutsch Tamással közösen. "Négyen írásban nyilatkoztak, amiből ketten ma nem tudtak személyesen megjelenni, de ha idézte volna őket a bíróság, eljöttek volna, hogy személyesen is elmondják. A bíróság nem idézte már meg őket, hanem ítéletet hozott" – írta.

Na, ugye.A bíróság bizonyítva látta, hogy Deutsch drogozott.Alul a vallomások.Egy tanú személyesen is elmondta a bír...

Posted by Juhász Péter on Monday, 21 December 2015

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már nyolcezer tárgyat találtak a régészek a hódmezővásárhelyi tram-train vonalán

Már nyolcezer tárgyat találtak a régészek a hódmezővásárhelyi tram-train vonalán

Alig lehet ráismerni az idei Szigetre

Alig lehet ráismerni az idei Szigetre

Felmérték, mennyit lennénk hajlandóak fizetni a hírekért

Felmérték, mennyit lennénk hajlandóak fizetni a hírekért