szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már több mint egy hete Magyarországon van az alvilág pénztárosának is nevezett, korábban csalás miatt körözött Lakatos András – értesült a Pesti Srácok.

A magyar hatóságok augusztus 6-án hazaszállították a korábban csalás miatt körözött, Brazíliában tavaly áprilisban elfogott Lakatos Andrást – erősítette meg a Pesti Srácok szerint Nyári Béla, az alvilág pénztárosának is nevezett férfi ügyvédje.

A védő a portálnak azt mondta, hogy Lakatost a magyar szervek hazaszállítását követően őrizetbe vették, majd a Debreceni Járásbíróság harminc napra elrendelte az előzetes letartóztatását.

A férfit a magyar hatóságok több alvilági leszámolás ügyében is meg fogják hallgatni, így könnyen elképzelhető, hogy több folyamatban lévő nyomozás is új lendületet kaphat, illetve lehetséges, hogy újabb emberölések aktáját fogja leporolni a Nemzeti Nyomozó Iroda – tette hozzá a beszámoló.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!