szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A MIÉP állásfoglalása egyben azt jelenti, hogy még létezik a párt.

Szűk két héttel az október 2-iai kvótanépszavazás előtt már hozzászoktunk, hogy napi szinten kell arról olvasnunk, az adott fideszes politikus épp melyik lakossági fórumon nyomta le a szokásos kampányszöveget  (miért rossz a migráció, hány százezer bevándorló árasztja majd el hazánkat, miért kell elmennünk szavazni stb.), de a MIÉP közleménye még így is úgy ért minket, mint derült égből a villámcsapás.

Álljon hát itt örök mementóul, hogy a MIÉP is megnyilatkozott az év egyik legfontosabb belpolitikai eseménye előtt. A párt közleményét változtatás nélkül, szó szerint közöljük!

"A MIÉP ÁLLÁSFOGLALÁSA

Az Európai Unió migrációs politikájáról és annak magyarországi kihatásáról

Csurka István és a MIÉP azt mondta 2004.-ben az országnak az Európai Unióhoz csatlakozása előtt, hogy "ÍGY NEM" ! Csurkának és a MIÉP-nek akkor is igaza volt! A Magyar Igazság és Élet Pártja következetesen tartja magát az akkori álláspontjához, hogy a diktátumokkal irányítani akaró EU-hoz ilyen körülmények között nem kellett volna csatlakoznunk.

Most, a népvándorlás elindítói által Európa tönkretételére küldött, majd a népvándoroltatók zsoldosai által hazánkban (is) betelepíteni szándékolt tömegekkel kapcsolatos tervek valóban elhozták a "most a lét a tét" idejét.

Magyarországon már most is van éppen elég idegen és idegen szívű, nincs többre szükség. Sőt! Már most is van hazánkban jó néhány "no go" zóna, ahová már a rendőrök se mernek bemenni - ebből sem kell több. Bűnözőkből is el vagyunk látva, zsúfoltak a börtöneink. Nincs hiányunk azokból sem, akik munka nélkül akarnak megélni - mások munkájából. Nem kérünk tehát sem a potenciális bűnözőkből, sem a munkakerülőkből. Terroristákra pedig végképp nincs szükségünk.

És ha a brüsszeli kozmopoliták ebből sem értenének, értsünk mi a Brexitből. Elvégre van élet az Európai Unión kívül is. Egy unióval már korábban rosszul jártunk, most a másikban is csalódtunk. Több unióba nem kellene belépnünk."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!