szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jó barátját, Szalay-Berzeviczy Attilát emelte maga mellé Kulcsár Krisztián, újdonsült MOB-elnök. Reméli, a fővárosi olimpia ügye lendületet kap.

Bár már a megválasztásakor is tudni lehetett, hogy az új MOB-elnök Kulcsár Krisztián, illetve a Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) elnöke, Szalay-Berzeviczy Attila jó barátok, most még szorosabbra vonták kapcsolatukat. Kulcsár ugyanis stratégiai tanácsadónak kérte fel Szalay-Berzeviczyt. A 2005-ben alakult BOM munkájába Kulcsár 2006-ban beszállt, mindketten elközelezett hívei a budapesti olimpiarendezésnek – így folytatódhat a pillanatnyilag veszett ügynek tűnő budapesti olimpia ügyén zajló társadalmi munka. A BOM elnökének a hazai rendezésű olimpia feltételeinek újragondolása és a MOB vállalati kapcsolatainak erősítése lesz a feladata, munkáját díjazás nélkül, pro bono látja el.

„Elnökségem alatt a budapesti olimpia ügye egy külön, nagy fejezet lesz, ennek megfelelően stratégiai tanácsadóként elsősorban egy jövőbeni hazai rendezésű olimpia feltételeinek az újragondolásában, lehetőségének vizsgálatában számítok Önre. A másik terület, amelyben számítok az együttműködésére, az a MOB vállalati kapcsolatainak erősítése, megújítása, ahol a tőzsde korábbi elnökeként megint csak kivételes tapasztalatai vannak" – fogalmazott felkérő levelében Kulcsár Krisztián.

Kulcsár és a BOM-elnök ilyen jó barátok:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A katonaorvos whiskyjének is köszönhetjük, hogy van szárazjég az oltás szállításához

A katonaorvos whiskyjének is köszönhetjük, hogy van szárazjég az oltás szállításához

Kisteherautóról leszóródó lomok törtek össze egy autót

Kisteherautóról leszóródó lomok törtek össze egy autót

Federico Finchelstein: Orbán egy mini-Trump

Federico Finchelstein: Orbán egy mini-Trump