szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfit feljelentették, amikor meglátták, hogy egy diáklánnyal csókolózik.

Évekig zaklathatta a hetedikes-nyolcadikos diáklányokat egy médiaiskola vezetője és tanára, Sz. Mihály Zoltán – számolt be a Hír Tv.

A csatorna riportja szerint a tanár úgy bukott le, hogy az egyik szülő meglátta csókolózni egy kislánnyal, ekkor pedig a család feljelentést tett. A nyomozás során kiderült, hogy "Misi bácsi" évtizedek óta molesztálhatott hetedikes-nyolcadikos lányokat.

A riportból az derült ki, hogy a férfi az iskolai táborokban fogdosta, csókolgatta a kiskorú lányokat, majd ügyelt rá, hogy az erről készült fotók ne kerüljenek nyilvánosság elé. A férfi főleg az olyan lányokhoz közeledett, akik bizonytalanabbak voltak, esetleg csonka családban nevelkedtek.

A férfi korábban egy budapesti általános iskola földrajztanára volt, egy nő a csatornának elmondta, ő ekkor találkozott a férfival. Elmondása szerint a férfi úgy viselkedett vele és más lányokkal is, mintha a kortársuk lenne, nevetgélt velük, csiklandozta őket. Aztán ebből az lett, hogy később meg is csókolta őket, ezután pedig rendszeressé vált, hogy a lányokat simogatta, fogdosta.

A nő azt is elmondta, a férfi kínosan ügyelt arra, hogy az áldozata legalább 14 éves legyen, mire szexre kerül a sor köztük, így őt is mielőtt betöltötte volna a 14 évet, csak különböző módokon molesztálta, a 14. születésnapja után három nappal viszont a szüzességét is elvette. "Arról is beszéltünk, hogy azért ezt se mondjuk el senkinek, merthogy akkor ebből neki baja lenne" – emlékezett vissza az áldozat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Rácz Sándor István 56-os szabadságharcos

Meghalt Rácz Sándor István 56-os szabadságharcos

Kiránduló nővel erőszakoskodott egy 19 éves férfi a budai hegyekben

Kiránduló nővel erőszakoskodott egy 19 éves férfi a budai hegyekben

A főváros teszteket oszt szét a kerületek között az iskolanyitás előtt

A főváros teszteket oszt szét a kerületek között az iskolanyitás előtt