szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pontosan tudja, ki a tettes – ezzel kereste meg a kocogó nő özvegyét egy idős hölgy, aki saját férjét nevezte meg a gyilkosság elkövetőjeként – ezt állítja a borsonline.

Saját felesége vádolt meg egy hatvanéves férfit azzal, hogy négy éve megölt Soroksáron egy sportoló nőt. A meggyilkolt családanya özvegye számolt be a Borsnak a megdöbbentő bejelentésről. Állítása szerint a hölgy személyesen kereste fel, s azt állította, tudja, ki áll az egész ország figyelmét kiváltó, megoldatlan gyilkosság mögött.

Az özvegy elmondta, hogy a rendőrök már korábban ellenőrizték a férjére valló nő bejelentését, de kacsának találták. A házastársak valószínűleg összevesztek, s az asszony így akart bosszút állni. 
 
Egyébként nem ez volt az első ilyen eset, tavaly a Bors szerkesztőségét kereste meg egy elvált, ugyancsak bosszúszomjasnak tűnő asszony azt állítva: volt férjének köze lehet a gyilkossághoz. Ez az információ is tévesnek bizonyult. Megkeresésünkre az Országos Rendőr-főkapitányság közölte, a soroksári gyilkossággal kapcsolatban sem akkor, sem korábban nem vettek senkit őrizetbe.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!