szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sem logó, se más, pártra vonatkozó jelzés nem szerepel azokon az állítólagos szórólapokon, amelyek azt hirdetik: terroristára hajazó egyének keresnek eladó vagy kiadó lakásokat Budapesten.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Az Index szúrta ki, hogy állítólag terroristákat ábrázoló szórólapokat kezdett terjeszteni valaki (vagy valakik) Budapesten. A VII. kerületet elárasztó szóróanyagokról kiolvasható szöveg szerint eladó/kiadó lakást keresnek a képen szereplő egyének "HUSSEIN bin ABDULLAH és családja részére".

A szórólapot gyakorlatilag minden létező dologgal ellátták, így például logóval, valamint Allah Akbar! jeligével is, de egy telefonszámot is találni rajta, ami a vonatkozó körzetszám szerint az Egyesült Arab Emírségek hívószáma. Megkíséreltük felhívni a telefonszámot, de az többszöri próbálkozás után sem csöngött ki, érvénytelen számot jelzett.

Pártlogó vagy más, erre utaló jelzés nem található a szórólapon, így nem tudni, kiktől származik.

Frissítés: a 24.hu szerint legutóbb a bulinegyedben lehetett találkozni hasonló szórólapokkal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Munkásszállás, albérleti támogatás, üzleti utazás: milyen költséget jelent a munkavállaló lakhatása?

Munkásszállás, albérleti támogatás, üzleti utazás: milyen költséget jelent a munkavállaló lakhatása?

Izgalmas új telefonnal jön ki a Google

Izgalmas új telefonnal jön ki a Google

Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát

Lángosért állt sorba, betörték az NB1-es kézilabda edző orrát