szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Bors és a PestiSrácok vetette fel, hogy a börtönben ülő Portik Tamás egyik embere, valamint a férfi élettársa és kisgyermekük maradványait találhatták meg a pilisi kirándulóhelyen. A családról több mint tizenöt éve nem tudnak semmit.

Elképzelhető, hogy a 2002-ben Tárnokról eltűnt Radics család maradványait találták meg a rendőrök a pilisi erdőben. Egy férfi, élettársa és hároméves gyerekük azóta sem kerültek elő – veti fel a szombati Bors a PestiSrácok értesülése alapján.

A pilisszentiváni kirándulóhelyén talált emberi maradványok ügyében továbbra is hírzárlat van. Zsákba rejtve találtak csontokat, és az újabb értesülések szerint nem kizárt, hogy három holttestről van szó.

A rendőrök a Jági-ösvényen egy alig tíz négyzetméteres területen kijelölt helyen kezdtek ásni, ebből a lap arra következtet, hogy valaki pontosan számolt be a holttestek helyéről.

PestiSrácok arról ír, hogy a különböző leszámolásos gyilkosságok megrendelése miatt börtönben ülő Portik Tamás egyik embere, Radics Attila és családja csontjait találhatták meg. Róluk 16 éve gyakorlatilag semmit sem tudni, miután rejtélyes módon nyomuk veszett.

A családfő iskolából hazaérkező nagyobbik lánya nyitva találta tárnoki házuk ajtaját 2002. január 23-án. Nyolc hónapos kistestvére fent sírt az emeleten, a házban vért valamint töltényhüvelyeket találtak. Évekig eltűntként keresték a családot. 2012-ben aztán emberölés miatt indítottak nyomozást, amit 2016-ban lezártak, mert a tetteseket nem sikerült felkutatni.

A rendőrségtől arra a kérdésre, hogy most újraindították-e a nyomozást a Radics család ügyében, annyit válaszoltak: „nem adnak” tájékoztatást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A járványt nehéz megkerülni, de lehetséges – itt vannak a Magyar Sajtófotó Pályázat győztesei

A járványt nehéz megkerülni, de lehetséges – itt vannak a Magyar Sajtófotó Pályázat győztesei

Fliegauf Bence: Amikor felveri a gaz a társadalmat

Fliegauf Bence: Amikor felveri a gaz a társadalmat

Donald Tusk odamondott az illiberális válságkezelésnek

Donald Tusk odamondott az illiberális válságkezelésnek