szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Karácsony azt írta, a férfi juttassa el az önéletrajzát Zuglóba, ott ugyanis folyamatosan keresnek elkötelezett kollégákat.

Mint arról az RTL Klub alapján beszámoltunk, egy Pest megyei férfi bár úgy volt, hogy egy rágcsálóirtó vállalkozásnál kap állást, a cégvezető végül nem vette fel, mert a Facebook-profiljára kirakta a kormányellenes O1G-emblémát. A cégvezető arra hivatkozott, hogy "valakik" felhívták, hogy emiatt nem veheti fel a férfit.

A Párbeszéd zuglói polgármestere, Karácsony Gergely a Facebookon hétfő este viszont máris munkát ajánlott a jelenleg futárként dolgozó férfinak.

Karácsony azt írta, bár a patkányirtás fővárosi, és nem kerületi feladat, de a Zuglói Polgármesteri Hivatal folyamatosan keres elkötelezett kollegákat, és őket nem érdekli, hogy ki kormánypárti, vagy ki ellenzéki.

"Kérem a történetben szereplő urat, hogy jutassa el hozzánk az életrajzát, hátha van valami munkalehetőség" - írta a főpolgármesteri ellenzéki előválasztásra is bejelentkezett politikus.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Öt éve nem sikerült kármentesíteni az Illatos úti telepet

Öt éve nem sikerült kármentesíteni az Illatos úti telepet

Most a biciklis szabálytalanságokról csinált videót a rendőrség

Most a biciklis szabálytalanságokról csinált videót a rendőrség

Bikát áruló dílert fogtak a rendőrök, két halálesethez is köze lehet az ügynek

Bikát áruló dílert fogtak a rendőrök, két halálesethez is köze lehet az ügynek