szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Olaszországban járt az Emmi államtitkára, tárgyalt a Fidesznek nagyon fontos olasz politikusokkal, és Manfred Weberről is megvolt a véleménye.

Levelet küldött Novák Katalin Emmi-államtitkár az Európai Néppárt (EPP) bölcsek tanácsának, azaz annak a három néppárti politikusnak, akik a Fideszt felügyelik annak néppárti felfüggesztése után. Novák a levélhez egy 130 oldalas anyagot is csatol, amely tényszerű tájékoztatást nyújt a néppárti tanácsnak, írja a Magyar Nemzet, akinek Novák nyilatkozott.

Novák arról is beszélt, hogy Manfred Weber néppárti csúcsjelölt azt nyilatkozta, a Fidesz szavazataival inkább nem szeretne Európai Bizottsági elnök lenni, az államtitkár szerint nem bölcs dolog önként lemondani a felajánlott támogatásról, szerinte Weber nem gondolta komolyan, amit mondott.

De szóba került a nagy port kavaró 13. Családok Világkongresszusa is, ahol Novák abortuszellenes és homofób fellépők mellett szólalt fel. Itt az államtitkár tárgyalásokat folytatott Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel, valamint a Liga párt főtitkárhelyettesével, Lorenzo Fontanával, és az euroszkeptikus olasz törpepárt, az Olaszország Fivérei elnökével, Giorgia Melonival, és főként a migrációellenes magyar lépéseket méltatták (Orbán Viktor az MCC migrációs kongresszusán életbevágónak nevezte, hogy egy nagy európai ország is Magyarország mellé álljon a migrációs politika terén, különben a Fidesz megbukik, és ez Olaszország lehet – a szerk.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Novák elszállt a Tv2-n: az Orbán-kormány "világelső” családpolitikáját majmolná az USA is

Magyarország a példa az Egyesült Államok számára a családpolitika területén, ők is szeretnének azon az úton továbbfejlődni, ahol mi haladunk – ezzel a tapasztalattal tért haza egy washingtoni konferenciáról Novák Katalin. Az államtitkár Washingtonból hazatérve a Tv2-ben lelkendezett arról, hogy világelsők vagyunk, vastapsot kaptak az Emmi kampányfilmjei, Trump pedig szerencsére családpárti.

hvg.hu Itthon

Homofób és fogamzásgátló-ellenes fejeseknek reklámozta Novák Orbán családpolitikáját

Gyanúsan egyívású és kétes hitelességű amerikai hírességek előtt reklámozta Washingtonban Novák Katalin államtitkár az Orbán-kormány családtámogatási reformjait. Volt ott a házasság kérdésében últrakonzervatív, simán szélsőséges és egyszerűen homofób "fontos ember". Összeszedtük, kik is azok, akik állítólag tapsviharban törtek ki az Emmi kampányvideói láttán.

Révész Sándor: Orbán veszíteni akar

Révész Sándor: Orbán veszíteni akar

Seth Godin: "Imposztor énünk a bizonyíték, hogy újítunk, vezetünk, alkotunk"

Seth Godin: "Imposztor énünk a bizonyíték, hogy újítunk, vezetünk, alkotunk"

Az örökkévalóságba visz el Chick Corea életműcsúcsa

Az örökkévalóságba visz el Chick Corea életműcsúcsa