szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A menekülteket segítő szervezet furcsának találja a hatóság által is sokat emlegetett migránsalagutat.

„Gőzerőre kapcsolt a migránsozós propagandagépezet”, írta Facebook-oldalán a Migration Aid. A menekülteket segítő szervezet szerint mindehhez „teljes mellszélességgel asszisztál a rendőrség”.

„Büszkén mutogatják kamerastáboknak a frissen felfedezett "migránsalagutat", ami alig nagyobb a környéken élő földikutyák alagútjainál. A lyuk 40 centi átmérőjű, amin jó, ha egy gyerek átférne. Tekintsünk el attól az apróságtól, hogy ez a lyuk nincs felnőtt emberre méretezve. Szeretnénk, ha a rendőrség bemutatná nekünk, a járőröző rendőrök/katonák szeme előtt, a pár száz méterenként álló őrtornyok, hő- és mozgásérzékelő kamerák kereszttüzében hogyan termelt ki bárki láthatatlanul úgy 200 talicskányi földet, és hová tűnt az a fél hegynyi föld?”

– írják.

A Migration Aid felteszi a kérdést, hogy ha ennyire semmit sem ér a kerítés, a járőrözés, a kamerák, azaz a több tízmilliárdért épített és fenntartott határzár, akkor miért venné bárki a fáradtságot, hogy heteken keresztül ásson.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A washingtoni tárgyalás után is folytatódott a harc Hegyi-Karabahban

A washingtoni tárgyalás után is folytatódott a harc Hegyi-Karabahban

Hann Endre: Nem lepne meg, ha az ellenzék tartana a győzelemtől

Hann Endre: Nem lepne meg, ha az ellenzék tartana a győzelemtől

Piros-fehér-zöldre „festették” a Niagara-vízesést 1956 emlékére

Piros-fehér-zöldre „festették” a Niagara-vízesést 1956 emlékére