szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb beszélgető műsorában, a CBS Late Night Show-jában viccelődött Craig Ferguson Osvárt Andrea magyar színésznővel.

Osvárt Andrea magyar színésznő volt a vendége az amerikai CBS csatorna késő esti beszélgetős műsorának, ahol a volt modell Craig Ferguson műsorvezetővel viccelődött.

„Magyarország a gyönyörű nők földje”, így kezdte Osvárt Andrea a bemutatkozását Craig Ferguson népszerű beszélgető műsorának május 7-i adásában. Osvárt nagyjából 9 percig beszélgetett Fergusonnal, aki már az első percben felsorolta a legnagyobb magyar közhelyeket: Budapest tulajdonképpen két városból áll, Budából és Pestből, jó a gulyás, és Magyarországról jött Drakula.

A színésznő elmondta, hogy a gulyás mégiscsak egy közhely, és sokkal több és jellemzőbb dolgot lehet felsorolni hazájáról. Például a gyönyörű nőket. Magyarország a tehetség és a gyönyörű nők hazája, a műsorvezető pedig elmondta, ő is járt Budapesten, neki a leginkább a gulyás és Drakula története tetszett.

Osvárt Andrea elmagyarázta, hogy Erdély, ahonnan a Drakula-történet származik, már nem része Magyarországnak, de kitértek Lugosi Bélára is, aki először játszotta Drakulát a filmvásznon.

A színésznő elmondta, szerinte Budapest a legszebb város a világon, és mivel már tíz éve eljött otthonról, most elhatározta, hogy kicsit több időt fog Magyarországon tölteni, mert hiányzott neki a családja. Azt is elmesélte, hogy nem amerikai állampolgár, és nemrég kapta meg a munkavízumát.

A műsorvezető gulyással kapcsolatos kérdésére azt mondta, hogy ez egy klisé, és hogy vannak ennél sokkal inkább Magyarországra jellemző dolgok. Szerinte ilyenek a szép nők és a Rubik-kocka.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hiába az ötszázalékos áfa, a lakások nem lesznek olcsóbbak

Hiába az ötszázalékos áfa, a lakások nem lesznek olcsóbbak

Trump utolsó elnöki napján még megkötött egy 23 milliárd dolláros fegyverüzletet

Trump utolsó elnöki napján még megkötött egy 23 milliárd dolláros fegyverüzletet

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel