szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az HBO ugyancsak megszakítja a kapcsolatot a legendás hiphop-kiadó, a Def Jam társalapítójával.

Bő egy hete írtunk arról, hogy Simmons neve is felbukkant a szexuális zaklatási ügyek között.

A zeneipari mogul nevét a már megvádolt Brett Ratnerével együtt emlegette Keri Claussen Khalighi, aki azt mesélte a Los Angeles Timesnak, hogy 17 éves volt 1991-ben, amikor Simmons lakására invitálta, hogy nézzenek megy egy klipet, amin a férfi éppen dolgozott. A lakásban ott volt Ratner is.

Khaligi azt mondta, Simmons közösülésre akarta rábírni, ami ellen ő minden erejével küzdött, ám végülk a férfi orális szexre kényszerítette. Ratner csak ült, és nézte a történteket, meséli a nő. A történtek után zuhanyozni ment, ám Simmons, mondja, utánament a fürdőszobába, és ott is erőszakoskodott vele.

Tegnap a Hollywood Reporter közölt egy nyílt levelet, melyben Jenny Lumet forgatókönyvíró (Sidney Lumet filmes lánya) azt írta, hogy a férfi szexuálisan zaklatta őt, egész pontosan autójába zárta, és aktusra akarta rábírni.

Simmons válaszolt erre: azt mondja, minden üzleti érdekeltségét feladja, "idejét személyiségének fejlődésére, spirituális tanulásra fordítja majd, és mindezeken túl hallgatni szeretne". "Nagy változások ideje ez. A hangtalanok hangját, azokét, akiket sérelem vagy megaláztatás ért, meg kell hallanunk" – írja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elkapta a koronavírust a maszkviselést elutasító mexikói elnök, Lopez Obrador

Elkapta a koronavírust a maszkviselést elutasító mexikói elnök, Lopez Obrador

Bonyolultabb, drágább és lassabb is lett a csomagküldés az EU és az Egyesült Királyság között

Bonyolultabb, drágább és lassabb is lett a csomagküldés az EU és az Egyesült Királyság között

Ne szelfizzenek majmokkal! – kérik az állatvédők a tudósokat

Ne szelfizzenek majmokkal! – kérik az állatvédők a tudósokat