szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A szálloda megjelenése, atmoszferája, a szobák mérete és állaga, a...

A szálloda megjelenése, atmoszferája, a szobák mérete és állaga, a wellness-részleg, valamint az ár-érték arány alapján ötven hotelt értékeltünk, melyek közül a maximális 100 pontot egyikük sem érdemelte ki.

Mielőtt bárki felhorkanna, listánk a teljesség igénye nélkül készült, helyezettjeinkért azonban bátran kiállunk, hisz nem csak hazai, de nemzetközi mércével is a saját kategóriájukon belül nem csak az elvártat hozzák, hanem új színeket a palettára.

Nem tudjuk, nem értékeljük eléggé, hiszen kis hazánk tele van gyógyvizekkel, hogy ez mekkora kincs, milyen komoly turisztikai vonzerő. Izland után Magyarországon van a legnagyobb felszíni termálvíz-készlet a világon: a több száz forrás gyógyító vize ezreket segít egészségük visszaszerzésében. Ezért az ötvenes listánk összeállításakor nagy hangsúlyt kapott a termálszolgáltatás. Javarészt klasszikus fürdővárosok és termálvízzel rendelkező települések wellness hoteleit kaptuk lencsevégre

Nehéz sorba állítani olyan hoteleket, melyeket egyaránt jónak tartunk, ráadásul különböző csillagszámmal rendelkeznek, mégis egy listán szerepelnek. Egyikük mindössze huszonpár szobával bíró családias légkörű szálló, másikuk egy többszáz vendég befogadására és kényeztetésére kialakított hiper-komplexum.

Fájón tapasztaljuk, hogy a toptízes wellness listáról hiányoznak olyan, általunk megkedvelt helyek, mint a balfi Gyógy-kastély, a lillafüredi Palota, vagy a lövéri Fagus. És még legalább ötven belevaló wellness szállodát meg sem néztünk…

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
travelline.hu Plázs

4. Park Inn Sárvár

A Park Innbe belépve egyből azt érezzük, mintha valamely világvárosban...

travelline.hu Plázs

10. Hunguest Grandhotel Galya

Ma Hunguest Grandhotel Galya **** a neve, de ugyanazzal a hamisítatlan, veretes bauhaus külsővel fogadja...