szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A pirosítótól – különösen, ha élénk színűről van szó – a nők nagy többsége idegenkedik, és eszébe se jutna kipróbálni...

A pirosítótól – különösen, ha élénk színűről van szó – a nők nagy többsége idegenkedik, és eszébe se jutna kipróbálni se, nemhogy leemelni a boltok polcairól.

©


Íme, a bizonyíték arra, hogy aki mer, az nyer: ez a csodaszép smink a klasszikus gésasmink összetevőire épül: sötét, határozott szemfestés (amelynek keménységén satírozással lágyítottak kicsit), sötét szemöldök (ez fontos, e nélkül hullának fogunk kinézni!), és határozott, cseresznyevirág-színű arcpír. A száj natúr, hogy hétköznapra is viselhető legyen.

Kiknek ajánljuk? Tél típusú lányoknak, azaz: sötét haj, nagyon világos bőr, sötét vagy hideg szemszín. A pirosító felhordása a kerek arcformájúaknak így tökéletes, akinek hosszúkásabb arca van ennél, kicsit tolja el a pirosítót a fül vonala felé, hogy ne legyen az orráig rózsaszín.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
20 éves lett a Wikipédia, amit ma is önkéntesek szerkesztenek

20 éves lett a Wikipédia, amit ma is önkéntesek szerkesztenek

Silvio Berlusconit kiengedték a kórházból

Silvio Berlusconit kiengedték a kórházból

Kivonul az orosz hadsereg Közép-Afrikából, miután választást nyert a Kreml-barát elnök

Kivonul az orosz hadsereg Közép-Afrikából, miután választást nyert a Kreml-barát elnök