szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Hogy a csótány és az egérürülék be van tervezve a menükbe, azt nem tartjuk valószínűnek.

Hogy a csótány és az egérürülék be van tervezve a menükbe, azt nem tartjuk valószínűnek. Holott könnyen előfordulhat, hogy ezek is megfordulnak a tányérunkon. A The Huffington Post és az amNew York napilap nyomán nézzünk körül, a Nagy Alma mely kerületeiben vannak a legkoszosabb konyhák.

Kényes, de kikerülhetetlen kérdés egy olyan városban, ahol ennyi vendéglátóhely van. S ahol elvileg nem lehet a rendszerben hiba, mert mindössze egyetlen mézbe ragadt csótányláb elég ahhoz, hogy a média is ráragadjon a témára. Ha jól bele gondolunk, ez teljesen érthető. Hiszen New York az a hely is, ahol az emberek már rég elfelejtettek főzni, viszont igen fejlett a kulináris kultúra. Itt mindenki házon kívül eszik, s hogy mit, arra nagyon finnyás a nép. A kerületek éppen ezért versengenek a különböző címekért:,főleg azért,hogy vajon melyik irányítószám a legjobb? De könnyen megkaphatják a legrosszabb, leghangosabb, legkoszosabb "minősitést" is. Felmérések garmada készül minden évben.

A folytatást a hvg.hu gasztro rovatában találja, kattintson!

Tűz volt egy budapesti szállóban, 250 embert kellett evakuálni

Tűz volt egy budapesti szállóban, 250 embert kellett evakuálni

Róma belvárosában vörös zónát vezetnek be, ami tiltott terület lesz a veszélyes személyeknek

Róma belvárosában vörös zónát vezetnek be, ami tiltott terület lesz a veszélyes személyeknek

Rákot, epilepsziát is kimutat a vizsgálat, és így már sokkal egyszerűbb lesz elvégezni

Rákot, epilepsziát is kimutat a vizsgálat, és így már sokkal egyszerűbb lesz elvégezni

24.hu: 31 milliós gázszámlát csináltak a vendégmunkások, majd a bérlő koreai cég tulajdonosai köddé váltak Mogyoródon

24.hu: 31 milliós gázszámlát csináltak a vendégmunkások, majd a bérlő koreai cég tulajdonosai köddé váltak Mogyoródon