szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft bejelentette, hogy új migrációs programot indít azoknak a vállalatoknak, amelyek a PeopleSoft World (korábban J.D. Edwards), a PeopleSoft EnterpriseOne (korábban szintén J.D. Edwards) vagy a PeopleSoft Enterprise rendszert használják. A migrációs program nem titkolt célja, hogy megszerezze a cég azon ügyfeleit, akik a vállalat Oracle által történt felvásárlása miatt bizonytalanságban érzik magukat.

A migrációs program magában foglalja az átállást elősegítő technológiákat, a Microsoft Business Solutions szoftverekre való átállás költségeire vonatkozó engedményes ajánlatot, valamint stratégiai útmutatást a hatékony átálláshoz. „Az eddig PeopleSoft-technológiát alkalmazó vállalatok hamarosan problémákkal szembesülhetnek. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb alternatívát nyújtsuk nekik a továbblépéshez” – mondta Doug Burgum, a Microsoft alelnöke.

A Microsoft alkalmazásaira való átállást segítő kezdeményezés vonzó pénzügyi konstrukciót kínál a PeopleSoft-ügyfelek számára: többek között 25 százalék kedvezményt a licencdíjból, és 25 százalék kedvezményt a Microsoft Business Solutions Support and Enhancement program első éves díjából. A kedvezményekkel azok élhetnek, akik legkésőbb 2005. június 22-ig megrendelik valamelyik Microsoft Business Solutions alkalmazás licencét. A cég emellett az átállás megtervezését segítő útmutatókkal, valamint az átállás idejét lerövidítő adatmigrációs eszközökkel segíti a vállalatokat.

A Microsoft bejelentését az Oracle részéről eleddig nem kommentálták, s az ügyfelek meggyőzésére szolgáló ellenlépéseket sem jelentettek be, a cég honlapján egyelőre csak az akvizícióról szóló tudósítás szerepel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Drasztikus leépítésre készül az IBM Németországban

Drasztikus leépítésre készül az IBM Németországban

Több budapesti polgármester koronavírusos, elmarad a Fővárosi Közgyűlés

Több budapesti polgármester koronavírusos, elmarad a Fővárosi Közgyűlés

Emmi: Az orvosok csak az ellenzék és a sajtó miatt bizonytalanok

Emmi: Az orvosok csak az ellenzék és a sajtó miatt bizonytalanok