szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A utóbbiak  egyikével különleges masszázs eszközként...

A utóbbiak  egyikével különleges masszázs eszközként használhatjuk a telefonunkat. Az iVibrateMe mindössze annyit tud, hogy bekapcsolja és egy beállított időtartamig úgy is hagyja a mobil rezgőjét. A szoftver fejlesztői szerint az iPhone mérete miatt ideális stimuláló eszköz, így gyakorlatilag minden helyzetben használhatjuk életünk megfűszerezésére. Kiválóan alkalmazható például a nyak, a váll és fej masszírozására.

A masszírozóvá alakított iPhone

A relaxálás, masszírozás 1 és 9 perc között időtartamra állítható, de folyamatosan is bekapcsolva hagyhatjuk. Az eltelt időt a képernyő sarkában futó óráról olvashatjuk le. A mobil ilyetén használata közben nem maradunk le a bejövő hívásokról em, mert ilyenkor a beállított csengőhang is és szokásos szaggatott rezgő hívásjelezés is beindul.

Beállítható a masszázs időtartama

Az egydolláros alkalmazás egy próbát mindenképpen megér, főleg ha elhisszük az iTunes Store oldalán a  hozzászólásokat, amelyekben például egy férfi vásárló arról ír, hogy amióta megvette a programot, azóta a barátnője többet használja a készüléket, mint ő. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Zenéljen iPhone-on!

Az iPhone multi-touch érintőképernyője igazán sokoldalúan használható fel.

4,3-as erősségű földrengés volt Bécsújhelynél

4,3-as erősségű földrengés volt Bécsújhelynél

Minden idők egyik legnagyobb zsarolását látjuk, vagy a futball teljes reformját?

Minden idők egyik legnagyobb zsarolását látjuk, vagy a futball teljes reformját?

Müller Cecília: Kicsit csökkent a nyomás az egészségügyön

Müller Cecília: Kicsit csökkent a nyomás az egészségügyön