szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Sony Ericsson „Entertainment Unlimited” (határtalan szórakozás) nevű új...

A Sony Ericsson „Entertainment Unlimited” (határtalan szórakozás) nevű új kategóriája lehetőségeket nyújt a fogyasztók számára, hogy az élményeiket az eddiginél is könnyebben tudják megosztani egymással. Az alkalmazások gazdag és egyedülálló választékának, valamint a legjobb szórakoztató programok egyesülésének köszönhetően jött létre a Sony Ericsson új fejlesztési iránya, amely három fő pillérre épül.

Szinte hihetetlen, de mobiltelefonról van szó

Mindenekelőtt egyesülnek a legjobb szórakoztató alkalmazások, a Walkman zenei világ, a Cybershot képrögzítési funkció, a Java-játékok és a különböző üzenetküldési szolgáltatások.  Legalább ennyire fontos a szórakoztató funkciók kiszélesítése oly módon, hogy a mobiltelefont használni lehessen más otthoni eszközökkel is annak érdekében, hogy a vásárlók minőségi szórakoztató alkalmazások egész sorát élvezhessék a nappalijukban, legyen szó TV-ről, PC-ről vagy hifi-rendszerekről. Mindebből pedig már következik a kommunikáció és a szórakozás találkozása: számtalan lehetőség a megosztásra, a szórakoztatói élmény megnövelése webes alkalmazások által.
A fényképezésben és a megosztásban nagy segítséget nyújt az 12,1 megapixeles kamerának, az intuitív érintőpanel és a Xenon vaku. Az érintőképernyőn egyetlen érintéssel nyithatja meg a video- vagy zenei funkciót, s máris nézheti a filmeket, sorozatokat, videoklipeket, mindezt 16:9-es formátumban. A Symbian Foundation operációs rendszernek köszönhetően több ezer alkalmazás válik elérhetővé online, így azokat is a készülékre lehet installálni.
Az Idou 2009 második felétől kapható a boltokban, de valószínűleg nem ezen a néven.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!