szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Tommy Hilfiger ötéves, menedzselt szolgáltatásokról szóló szerződést írt alá a BT-vel (British Telecommunications plc.

A Tommy Hilfiger ötéves, menedzselt szolgáltatásokról szóló szerződést írt alá a BT-vel (British Telecommunications plc.). A szerződés értelmében a BT videokonferencia-szolgáltatást nyújt partnerének, amely magában foglalja az iparágban elsőként megjelenő „virtuális próbafülke” szolgáltatást, amelyet a BT a Cisco újonnan létrehozott TelePresence Technológiai Csoportjának részét képező Tandberggel közösen fejlesztett.. A próbafülkék azonnali „személyes” kommunikációra és együttműködésre adnak lehetőséget a Tommy Hilfiger divattervezői és gyártóegységei között. A megoldás összekapcsolja az amszterdami, a new york-i, a hongkongi és a tokiói irodákat, és a jövőben további egységek is bekapcsolódhatnak majd.

A virtuális próbafülkék, amelyek a BT Egységes Videokommunikációs (Unified Communications Video) megoldásán és a Tandberg technológiáján alapulnak, néhány további eszközt, mint például mobil kamerákat és felvevőegységeket is tartalmaznak, amelyek segítségével az Amsterdamban és New York-ban dolgozó tervezőcsapat gyorsabban és hatékonyabban tud együttműködni a hongkongi gyártóegységgel. A csapatok így szemtől szembe vitathatják meg a kollekció minden egyes darabjának kialakítását anélkül, hogy hosszú repülőutakat kellene megtenniük.
A szerződés értelmében a BT két Tandberg Telepresence T3 rendszert (Amszterdam és New York) és egy T1 rendszert telepít Tokióban, valamint három, (Telepresence T1-re alapuló) személyre szabott „virtuális próbafülkét” alakít ki Amszterdamban, New York-ban és Hongkongban a szükséges asztali számítógépekkel, támogató infrastruktúrával (mint például felvevőegységekkel) és szoftverekkel együtt.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
8000 forint az a mikroszámítógép, amely nagy szolgálatot tehet

8000 forint az a mikroszámítógép, amely nagy szolgálatot tehet

Koronavírus: 3149 új fertőzött, 35 halott

Koronavírus: 3149 új fertőzött, 35 halott

Az összes bérlet elfogyott az FTC Bajnokok Ligája hazai csoportmérkőzéseire

Az összes bérlet elfogyott az FTC Bajnokok Ligája hazai csoportmérkőzéseire