szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az LG felhőalapú szolgáltatása segítségével a több eszközről is elérhetők a felhasználó saját tárhelyére feltöltött fényképek, filmek, videók és zeneszámok. A felhasználó jelszóval védett privát tárhelyéhez könnyedén hozzáférhet az okostévén kívül számítógéppel vagy androidos okostelefonnal.

Az dél-koreai gyártó tavaly indította el felhős szolgáltatását az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és Oroszországban, most pedig további 40 országban, köztük Magyarországon is elérhetővé válik az LG Cloud. Segítségével a felhasználók valós időben, közvetlenül érhetik el (streaming) a kívánt tartalmakat LG, megfelelően okos, tévékészülékeiken.

Az LG Cloud alkalmazás segítségével kényelmesen elérhetők a felhasználó saját tárhelyére feltöltött videók, fényképek és zeneszámok. Az ingyenes alkalmazás az LG okostévékkel, a PC-kkel és az androidos okostelefonokkal egyaránt kompatibilis. Rövid telepítés után a felhasználók akár 5 GB-nyi tartalmat is elérhetnek ingyenesen, közvetlenül a tévéjükön, anélkül, hogy a fájlokat előbb le kellene tölteniük. A tárhelyre PC-s kliens, a webes felület vagy okos eszköz segítségével is feltölthetünk.

Az LG szolgáltatása rendelkezik a lejátszás folytatására szolgáló N-Screen funkcióval is, így például egy okostelefonon megállított videó vagy zeneszám lejátszása ugyanonnan folytatható egy LG Smart TV-n, nem kell újra betölteni. A különböző felbontású kijelzőkön, illetve a lejátszáshoz szükséges video codekek miatt nem kell aggódni, a rendszer ezeket a konvertálásokat automatikusan elvégzi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hologram segítségével hoztak össze egymástól távol élő brit családokat

Hologram segítségével hoztak össze egymástól távol élő brit családokat

Jordán Tamás: Nem születik több Törőcsik Mari

Jordán Tamás: Nem születik több Törőcsik Mari

Ügyes trükkel kerülné ki a Facebook az Apple tiltását

Ügyes trükkel kerülné ki a Facebook az Apple tiltását