szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha valaki a mostani tél (?) ellenére is kételkedne a globális felmelegedésben, az vessen egy pillantást a NASA döbbenetes videójára.

Most már a saját bőrünkön is egyre inkább tapasztaljuk azt, amiről a szakemberek évek óta beszélnek: változik az átlaghőmérséklet a Földön.

A NASA tudósai 2013-at a hetedik legmelegebb évnek nyilvánították 1880 óta, és ezzel folytatódik az a trend bolygónkon, amelyik a globális felmelegedésre utal.

A NASA New York-i intézete, a Goddard Institute for Space Studies egy frissített jelentést adott ki, és az ennek alapján készített, a YouTube-ra felkerült videó (amit cikkünk alatt láthatnak) jól mutatja, hogyan melegedett a Föld 1950 óta.

Korábban már mutattunk egy hasonló, ugyancsak a NASA által készített videót, amelyik jóval korábbról indult, viszont a tavalyi évet még nem dolgozta fel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában

Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában

Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Alkoholt is árult a Központ, de ez nem szabályellenes

Alkoholt is árult a Központ, de ez nem szabályellenes