Tetszett a cikk?

Nagy erejű robbanás történt hétfő reggel az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) ingusföldi igazgatóságának épületénél, a Csecsenfölddel határos kaukázusi autonóm köztársaság fővárosában, Magaszban; egy robbanóanyaggal megrakott tehergépkocsi robbant fel az épület előtti parkolóban.

A júliusban átadott négyszintes épületben súlyos károk keletkeztek, s a közeli házak, köztük az elnöki palota ablakai is kitörtek. Az ingus belügyminisztérium mintegy két órával a robbanás után azt közölte, hogy halálos áldozatok valószínűleg nincsenek, de legalább tízen megsebesültek. A sebesülteket a mintegy 30 kilométerre fekvő Vlagyikavkaz katonai kórházába szállították. Az épületben a robbanás idején száznál többen tartózkodtak. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Brüsszeli engedély nélkül is tárgyalnak a postások béremeléséről

Brüsszeli engedély nélkül is tárgyalnak a postások béremeléséről

Visszavonul Iker Casillas

Visszavonul Iker Casillas

Száznál is több áldozata van a bejrúti robbanásnak

Száznál is több áldozata van a bejrúti robbanásnak