Ritka fotók kerültek az internetre a brit királyi családról

2010. július 26., hétfő, 13:30 • Utolsó frissítés: 2010. július 26., hétfő, 13:52
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Több mint 600 fényképet töltöttek fel a képmegosztó oldalra, köztük számos olyan eseményről, amelyeken II. Erzsébet, Wales hercege, illetve a királyi család többi tagja tette tiszteletét.

 

II. Erzsébet királynő két éves korában

II. Erzsébet királynő kétéves korában

Fotó:

Az uralkodó és családja igen aktívan használja a világhálót. A királyi weboldalt nemrégiben újították fel, s már három éve üzemel a család Twitter-hírfolyama és saját Youtube-csatornájais.

Az újonnan indított Flickr-oldalon számos archív felvételt, illetve az aktuális eseményeket megörökítő fényképeket is megtekinthetnek az internetezők. Az indulás egybeesik a Buckingham-palota hagyományos nyári megnyitásával, illetve a The Queen’s Year nevű kiállítással, amely július 27-én nyitja meg kapuit.

A Flickr-oldalon azonban nem csak a királyi család most élő tagjait tekinthetik meg az érdeklődők, hanem akár Victoria királynőt, illetve a jelenlegi uralkodót, még csecsemőként. De bepillanthatnak a kulisszák mögé is, például megnézhetik, hogyan készíti elő a királyi udvartartás az elegáns estélyeket. A hölgyek körében pedig bizonyára nagy népszerűségnek örvendenek majd a két herceget, Vilmost és Harryt ábrázoló fotók.

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ritka fotók kerültek az internetre a brit királyi családról
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Az, hogy az Apple együttműködik egy közkedvelt app mögött álló céggel, előrevetíti, hogy egy remek funkció kerül mobil operációs rendszere...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X