hvg.hu Gazdaság

Visszavág az MNB, feljelenti Tarsoly Csabát

Hazudott Tarsoly Csaba, amikor arról beszélt, milyen felelőssége van az MNB-nek a Quaestor-botrányban - állítja a jegybank. Az MNB büntetőfeljelentést tett Tarsoly ellen az interjújáért.

MTI Vállalkozás

Matolcsyék bekavartak a takarmánykeverőnek

A tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó előírások megsértése miatt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddtől felfüggesztette a Visonka Takarmánykeverő Szolgáltató és Kereskedelmi Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését.

HVG Gazdaság

Bankósokk: itt a nagy bankjegycsere

Az év végén kivonják a forgalomból a régi húszezres címleteket. Addig viszont egy-egy nagyobb bankjegyköteg cseréje nem minden esetben megy akadálytalanul.

MTI Ingatlan

Budapesten még nőttek a lakásárak, de országosan megállt a drágulás

Az utóbbi egy évben az építési engedélyek száma jelentősen megemelkedett, amiből arra lehet következtetni, hogy jövőben több új lakás jelenik meg a piacon ,és a második negyedévben megállt az áremelkedés országos szinten - mondta a köztévében Banai Ádám, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) főosztályvezetője.

hvg.hu Vállalkozás

Ha így köti a kötelezőt, nem érheti meglepetés

Az MNB folyamatosan vizsgálja a biztosítók friss és meglévő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási tarifái meghirdetésének és alkalmazásának jogszerűségét. A meglévő biztosítójuknál szerződésüket felmondó s újrakötő, s a biztosítóhoz újonnan szerződő üzembentartók díja immár nem lehet kedvezőbb, mint a hűséges ügyfeleké. Egyes biztosítók díjtarifái akár jelentősen módosulhatnak, így a következő évi díjértesítőket célszerű alaposan elolvasni. A kgfb meglétét, a díjfizetés megtörténtét az üzembentartóknak szükség esetén igazolniuk kell.

1 2 3 4 5 6 7
110
A címlapról ajánljuk