MTI Gazdaság

Lekapcsoltak egy betéteket gyűjtő gyanús céget

Azonnali hatállyal megtiltotta a Magyar Nemzeti Bank (MNB), hogy az Atlantic GAM jogosulatlanul bármilyen tevékenységet, így különösen betétgyűjtést vagy portfóliókezelést végezzen. A jegybank feljelentést is tett a cég miatt.

hvg.hu Gazdaság

A menekültellenes plakátok után Matolcsyék kommunikációját is ők csinálják

A jelek szerint kormányzati körökben nagyon bejött az a kékplakátos kampány, amellyel a menekültellenes népszavazás előtt igyekeztek elriasztani a szavazókat az unió befogadó politikájától. A kampányt kiötlő cégcsoport azóta sorozatban nyeri a közbeszerzéseket. Ezúttal egy 450 millió forintos megbízást kaptak a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs feladatainak ellátására.

MTI Gazdaság

Matolcsynál járt az IMF, szépeket mondhattak neki

Magyarországon járt a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége, amelynek tagjai kedvezőnek nevezték az ország középtávú kilátásait, részben a magyar gazdaság stabil növekedése miatt – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

hvg.hu Gazdaság

Matolcsy alelnökétől újabb hatáskört vettek el

Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke már nem felel a pénzügyi stabilitásért a jegybanknál – derült ki a Világgazdaság szerint Hivatalos Értesítő pénteki számából. A terület Matolcsy György jegybankelnökhöz került.

1 2 3 4 5 6 7
113
A címlapról ajánljuk