hvg.hu Gazdaság

És akkor a szociopaták ellepték a magyar munkahelyeket

A jegybank a gázolajfaló státuszautókat támogatja, a pécsi Zsolnay-gyár tulajdonosát masszívan szorítják ki a cégből. Nyomoztuk, mitől fáj a fejünk, ha sok sört iszunk. És vigyázat, a munkahelye tele lehet szociopata kollégákkal! A hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

MTI Gazdaság

Milliókra büntette a NordTelekomot a jegybank

A jegybank átmenetileg felfüggesztette a NordTelekom Távközlési Szolgáltató Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó megsértette a tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó előírásokat.

MTI Gazdaság

Ikonikus budai épületet vettek meg az MNB-alapítványok

A Magyar Nemzeti Bank alapítványai négy új ingatlant vettek összesen 25,2 milliárd forintért – mondta Fekete Zoltán, az Optima Befektetési Zrt. vezérigazgatója egy sajtóbeszélgetésen. A három megvett budapesti épület egyike a Széll Kálmán téren álló volt postapalota.

hvg.hu Itthon

Házkutatást tartottak Spéder budai lakásán

Azután, hogy az Indexet kiadó CEMP médiacsoporthoz kiszállt a NAV, és az FHB-csoportnál nyomozók jelentek meg, múlt héten az FHB-elnök Spéder lakását is átkutatta a rendőrség. Lapértesülések szerint csalás miatt vizsgálódnak a nyomozók.

hvg.hu Gazdaság

Megszólalt az MNB-alapítványok vagyonkezelője

A PADO Zrt. vezérigazgatója a Figyelőnek azt mondta, nem értenek egyet az EKB-val a tiltott monetáris finanszírozást illetően, most ingatlanokba akarnak fektetni. Szerinte nagyon is átlátható az MNB-alapítványok működése.

1 2 3 4 5 6 7
106
A címlapról ajánljuk