hvg.hu Vállalkozás

Mészáros Lőrinc cége intőt kapott Matolcsyéktől

Átmenetileg felfüggesztette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Wingholding Zrt. kötvényeinek tőzsdei kereskedését, mert a cég megsértette a tájékoztatási kötelezettségről szóló szabályokat. Több más céget is figyelmeztettek, köztük a felcsúti polgármester érdekeltségét, az Opimust is.

MTI Gazdaság

Aggódik a bankok miatt? Matolcsyék üzenetét hallgassa

Rendkívül stabil a magyar bankrendszer tőkehelyzete, a hazai bankszektor átfogó sokkellenálló-képessége erős – derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Pénzügyi stabilitási jelentéséből, amelyet csütörtökön tett közzé a jegybank.

MTI Vállalkozás

Lekevertek egy 50 milliós sallert a Brokernet utódjának

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 52,5 millió forint bírságot szabott ki a Quantis Consulting Zrt. biztosítási többes ügynökre az életbiztosítási ügyfélszerződések megszüntetését és az újak megkötését célzó közvetítői gyakorlata miatt.

MTI Gazdaság

Matolcsyék aggódnak a költségvetés miatt

Elmaradhatnak a 2018-as költségvetési törvényjavaslatban szereplő előirányzattól az egyes bevételek és kiadások, így az Országvédelmi Alap törlése esetén lehet elérni a kitűzött 2,4 százalékos GDP-arányos hiánycélt – írta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kedden közzétett költségvetési jelentésében.

hvg.hu Gazdaság

Virgin-szigeteki offshore cégre csapott le az MNB

A Pro Trade FC Inc. jegybanki engedély nélkül, jutalék ellenében végzett kifejezetten a magyar befektetők számára tőkeáttételes (forex) termékeket érintő befektetési szolgáltatási (portfóliókezelési) és függő ügynöki tevékenységet.

MTI Gazdaság

Matolcsyék újra bevethetik az unortodox fegyvereket

Ha az infláció tartósan elmarad az inflációs céltól, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris tanácsa továbbra is kész a monetáris kondíciók további lazítására nem hagyományos, célzott eszközök alkalmazásával – közölte a jegybank.

1 2 3 4 5 6 7
114
A címlapról ajánljuk