hvg.hu Vállalkozás

Kamu bankot füleltek le, még egy ügyfele se volt

Senkit nem ért kár a König Bank Zrt. jogosulatlan tevékenysége miatt, a cég ugyanis a jegybanki vizsgálatig egyetlen ügyféllel se tudott üzleti kapcsolatot létesíteni – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely év végén zárta le a társaság miatt nyáron indított vizsgálatát.

MTI Gazdaság

Apadt a kormány jegybanki betétállománya év végén

Tavaly decemberben 786 milliárd forinttal, 1140 milliárdra csökkent a költségvetés jegybanki betétállománya, amely így 480,5 milliárddal meghaladta az egy évvel korábbit – derült ki az MNB statisztikai mérlegének előzetes adataiból, amelyeket csütörtökön tett közzé honlapján a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

hvg.hu Itthon

Új testőr segítette Matolcsyt az adventozásban

Új testőre van Matolcsy György jegybankelnöknek a Népszava szerint. Ő lett a jegybank biztonsági cégének feje is, egy másik, kevesebb mint egy éve létrehozott jegybanki biztonsági céget pedig megszüntettek, miután eltapsolta az alaptőkéjét.

MTI Gazdaság

Matolcsyék figyelnek a pénzünkre karácsony előtt is

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) háztartási költségvetés-kalkulátort indított az ünnepi kiadások megtervezéséhez, a hitel- és lízingválasztó applikációval pedig a piacon elérhető fogyasztási hitelek összehasonlítását szeretné segíteni.

1 2 3 4 5 6 7
111
A címlapról ajánljuk