MTI Gazdaság

A Jobbik rámegy az OLAF-aktákra

Hat olyan jelentést kérnek ki az Európai Csalás Elleni Hivataltól (OLAF), amelyekben a magyar ügyészség korábban vizsgálatot folytatott, de azokat vádemelés nélkül lezárta.

MTI Gazdaság

Polt Pétert kérdezik az OLAF jelentésről

A Fidesz parlamenti írásbeli kérdésben kér tájékoztatást Polt Péter legfőbb ügyésztől, hogy hol tart a 4-es metró ügyében indult nyomozás, továbbá van-e már nyoma az ott eltűnt pénzeknek.

Nagy Gábor Itthon

HVG: Találkozás egy fiatalemberrel

Vajon a Hősök terén szónokolva is benne rejlett-e a mai miniszterelnökben az elkádárjánosodás veszélye? Vagy Nagy Ervinnek van igaza, aki az e heti HVG-ben azt mondja, a magyar nép alkotta meg magának Orbánt. A lapban elolvashatja, hogyan fenik a fogukat a kormányközeli zsákmányszerzők a Balatonra szánt százmilliárdokra. És megszólal a metróügyről Az ember, aki ott sem volt, vagyis Demszky Gábor is. Nagy Gábor vezető szerkesztő szubjektív lapajánlója.

MTI Világ

Le Pen megmutatta, mit gondol az igazságszolgáltatásról

Nem hajlandó vallomást tenni az elnökválasztási kampány ideje alatt Marine Le Pen. A radikális Nemzeti Front (FN) elnökét és államfőjelöltjét a párt állítólagos fiktív európai parlamenti asszisztensi állásainak ügyében kérdezték volna.

Bauer Tamás Itthon

Bauer Tamás: Demszky igaza

Természetesen, ha az OLAF-vizsgálat nyomán felmerül bármely politikus büntetőjogi felelőssége, akkor az illetőnek a bűnüldöző hatóságok rendelkezésére kell állnia.

Dobszay János HVG Hetilap

HVG: Magyarország erőlködik

Kik a magyar zöldbárók? Kinek a köpenyéből bújtak ki, és mennyit hoznak nekik (meg talán másoknak is) az uniós pénzek? És ha már unió: ki az, akire jobb- és baloldal is szívesen rákenné az egész botrányt? A válaszokat megtudja az e heti HVG-ből. Dobszay János vezető szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Itthon

Nem Gulyást körözik, megtaláltuk, kire illik a leírás

Ki ellen adott ki a bíróság nemzetközi és európai elfogatóparancsot? A Magyar Nemzettel szemben egy olyan személyt találtunk a nyilvános körözési listában, akit a sajtó korábban kapcsolatba hozott a 4-es metró építésében érdekelt Strabaggal. A Fővárosi Törvényszék is cáfolja Gulyás László körözését.

Farkas Zoltán Itthon

HVG: Ítélkező politikusok

Ítéletek, előítéletek, súlyos következmények - fura dolgok sorozata zajlik ebben az országban, a HVG e heti száma pedig ezeknek járt utána. Farkas Zoltán szerkesztő szubjektív lapajánlója.

1 2 3 4 5
A címlapról ajánljuk