hvg.hu Vállalat + Vezető

Bealudt az értekezleten? Nem az ön hibája!

Mindennap eljön a munkaidőnek az a szakasza, amikor az agy zombi üzemmódba kapcsol, a terméketlen időszak a többségnél kora délután köszönt be. Ha erre az időre a teljes sziesztát nem is tudja megoldani, fontos lehet, hogy ne ilyenkor végezze a legnagyobb erőfeszítést igénylő munkát.

hvg.hu Tech

Így teheti tökéletessé időbeosztását

Nagyjából biztos mindenki tudja, hogy adott tevékenységekre mennyi időt szeretne szánni egy nap, de ha le is mérné, hogy mivel mennyi időt töltött, vagy pazarolt, akkor nagyon meglepődne. Ez az iPhone-ra és iPadre ingyen letölthető alkalmazás mindezt méri, így sokkal tudatosabban végezhetjük el teendőinket.

hvg.hu Tech

Így hatékonyan oszthatja be idejét

Az időbeosztásunk elkészítéséhez rengeteg alkalmazást kiadtak már, de kevés az olyan, ami az iOS 7 dizájnjához igazodik, ráadásul az aktuális helyzetünk alapján is figyelmeztet tennivalókra.

hvg.hu Karrier

Így lehet sikeresebb a munkájában

Minden ember teljesítőképessége attól függ, mennyire van összhangban saját belső órájával. Aki képes belső ideje szerint élni, jobban alszik, egészségesebb, hatékonyabb és sikeresebb a munkavégzése, és a szabadidejét is jobban ki tudja használni – derül ki egy öt évig tartó német kutatási projektből, amiről a szakszervezetek.hu számolt be.


A címlapról ajánljuk