szerző:
csunderlik

A tévé Cenzúra nélkül című műsora azoknak szól, akik szerint a magyarok egy másik bolygóról érkeztek, ahonnan elűzte őket Sátánrabbi.

Tudta, hogy pár napja egy mikrohullám kering a Föld körül? Hogy a bolygónk termőtermőföldjeinek fele a Kárpát-medencében található? Hogy Donald Trump csak egy „küldött” és a magyarság az ősgén birtokosa? Nem? Hát az efféle elhallgatásoknak akar véget vetni az Álmos Király Televízió Cenzúra nélkül című műsora.

A válságban vissza kell nyúlni a nemzeti megmaradás forrásaihoz, úgyhogy rászántam két estét az Álmos Király Televízióra. Ezt a magyarországi „médiaterror” megtörésére hozta létre Kubínyi Tamás műkedvelő műsorvezető, előadó és mecénás – tehát afféle Fásy Ádám –, miután a szélsőséges megnyilatkozásai miatt szerződést bontott vele az Echo TV. Annak akkor még Szaniszló Ferenc volt a frontembere, a történet tehát csak ahhoz hasonlítható, mintha Jim Morrison drogproblémák miatt rakott volna ki valakit a Doorsból. Annyira hihetetlen, hogy Kubínyi is „Horn Gyula átkának” tudta be az elbocsátását.

Gyula
©

Kubínyi Tamás akkor a nemzeti radikalizmus Neójaként az internetre költözött, és azóta a honlapján vívja szellemi függetlenségi harcát. Hétköznap esténként sugározza a szerénytelenül a Szabad Európa Rádióhoz hasonlított műsorát, amelyben a magyarságtudomány és a paleoasztronautika hibridjének tekinthető kiselőadásait a tévénézők skype-os bejelentkezései szakítják meg Los Angelestől Melbourne-ig. Akad köztük olyan, aki csak kétségbeesetten kesereg, hogy „Tamás, itten valami sántít, mert Júdásnak a pénzét gyűjtik, a pápa is azt kapja”, míg akad, aki úgy dörgi a tirádáit, mint Dörner György a Szól a cenzort a Trianon-kazettán.

Összességében akkor sülne ki a Cenzúra nélkülhöz hasonló médiatermék, ha a Magyar Fórum szerkesztősége kapná meg a History Channel Ősi idegenek című műsorát. Audiovizuális csattanómaszlag ez, leginkább azoknak, akik nem tartják kizártnak, hogy a magyarok egy másik bolygóról érkeztek, ahonnan elűzte őket Sátánrabbi, és hogy a mexikói és a magyar zászlók azonos színei bizonyítéka az azték-magyar rokonságnak. Kubínyi ugyanis igen komoly intellektuális erőt mozgósít, hogy leszámoljon a „finnugor” propagandával, amit a „zsidó” Habsburgok fundáltak ki a magyarság lejáratására. Hogy miért?

„Jézus magyar volt, mert az anyja, Mária, szkíta volt, a szkíták pedig magyarok. Ezt évezredek óta titkolják az emberek elől.”

És a Habsburgok megint mozgolódnak! Mint kiderül, Áder János is ezért méltatta újévi beszédében a kiegyezést.

Az újévi adás különösen erős volt, mert a migránsoktól és a kozákoktól rettegő budai szalonnyugdíjasok között egy „Csókolom, Alfréd ott van a közelben?” után meghallgathattuk magát Alfrédet, a Hun Fokos Szövetség vezetőjét – az alapítás első nyári napfordulóján vendégük volt Vikidál Gyula és Karaul, a táltos –, aki „politikai száműzött az egri kórházból”.

Gyula találmánya
©

„A magunk közt szólva azt hallom Egerről, hogy ősbolsevikok által megszállt város” – nyitotta meg Alfréd eltávolításának értelmezési horizontját Kubínyi. Érthető a szimpátia, hiszen a médiavállalkozó „800 éves papírokkal” tudja igazolni hun származását, Alfréd pedig elkötelezett harcosa a hun kisebbség magyarországi elismertetésének, az országos hun kisebbségi önkormányzat létrehozásának. Ügyük az Akadémia elnökének ellenállásán bukott meg néhány évvel ezelőtt.

„Ki volt az a nemzetgyűlölő flótás?” Személyét fedje jótékony homály, de jöjjenek más leleplezések, mert kötelességünk teret és dimenziót adni az Álmos Király Televízió küzdelmének: a reformkor óta nem mutattak utat akkora héroszok a magyarságnak, mint a Magyar Gazdák és Polgárok Pártjának szintén betelefonáló alelnöke. A tényeket mindenkinek ismernie kell.

Tudják, hogy miért volt rettenetesen hideg múlt héten? Ha láttak már James Bond-filmet, sejthetik: „Ezt a hirtelen jött hideget (…) elő tudják idézni. És ha másért nem, akkor azért, hogy megduplázódjon, megtriplázódjon egy adott ország energiafelhasználása.”

Ez akkor derült ki, amikor Kubínyi Tamás régi adósságát törlesztve Gyulát igyekezett megtalálni München mellett. Mint megtudjuk, ő csak egy önjelölt feltaláló. (Bár az éjjeliszekrényén nyilván ott hever Marschalkó Lajos Országhódítók című munkája.) Hogy állunk a csodafegyverrel, Gyula?

Gyula mosógépmotorból, akkumulátorból és ránézésre a Merkur Elektro fém szerelőjáték elemeiből rakta össze az örökmozgót, és most meg akarta mutatni a perpetuum mobilét az Álmos Király Televízió nézőinek: „Működik, perfekt. Bekapcsolom.” Ekkor elment az adás. A magyar sors!

©

Szerencsére hamar visszajött a kép, de sajnos az örökmozgóval úgy járt a Cenzúra nélkül közönsége, mint a helyi horgászoknál kapás után érdeklődő mólólátogató: tegnap nagyon ment, ma meg semmi, hihetetlen.

„Ez most egy ilyen nagyon, még készülőfélben lévő állapot. Köszönjük szépen, Gyula, hogy megmutattad.” Azért még Kubínyi emlékeztetett rá, hogyha elkészül, ne a szabadalom legyen a legfontosabb, hanem közkinccsé kell tenni a nép számára. Már ha engedik, mert az Egely György szellemének dedikált beszélgetésből kiderül, hogy el akarják hallgatni az örökmozgó létezését: „Ez a világ, amiben élünk, olajtársadalom, amit Rothschild a 19. század végén talált ki.”

A Rothschildok ugyanúgy elmaradhatatlanok itt, mint Nagy-Magyarország–matrica a Nemzeti Taxikon. Miután egy szokatlanul szofisztikált telefonáló egy kis „galíciánerezéssel” fűszerezve előadta a francia Monarchia-történetírás szlavista iskolájának kritikáját, szót kér Kubínyi, aki előszeretettel idéz Talmud-részletekként 19. századi antiszemita hamisítványokat:

„Egy félmondatban pontosítanám ezt azok számára, akik a te kifinomult nyelvezetedből nem értenék, Ildikó. Tehát a magyargyűlölő zsidóknak a Magyarország kihasználása, tönkretétele, és a liberális Habsburg-politikával való együttműködés, ami fajrokon alapokon nyugszik a zsidóság esetében, ez okozza azt a romlást, azt a gyarmati helyzetet, amelyben a kiegyezés meg az első világháborús időszak idején sem volt a magyar hadsereg felszerelve, tulajdonképpen azok a kölcsönök, amelyeket a szintén zsidó Rothschild-ház és társai nyújtottak mindkét háborús félnek, azok már a háború kezdete előtt eldöntötték a végkimenetelt.”

Na ezt adják föl szövegértési feladatnak PISA-teszten!

A doni katasztrófára emlékezéskor azonban nem csak az „amerikai pénzen felfegyverzett” Vörös Hadsereggel vitették el a balhét (amúgy a műsorban az atlantistákkal szemben elsöprő többségben vannak a Putyin-barát külpolitika hívei, mivel „Oroszország nem írta alá a trianoni békeszerződést”), hanem kíméletlenül kritikusak voltak a Horthy-Magyarországgal szemben is.

Alfréd
©

Hiba volt, hogy a honvédek hódítóként érkeztek egykori ősi földünkre, a Don-kanyar közelébe, a Voronyezsnek csúfolt Dentümogyerbe, „mintha semmi közünk nem lett volna azokhoz a szlávokhoz, akiknek a vérében a mi maradékaink is ott vannak”. Tehát genetikailag volt megalapozva a „kölcsönös szimpátia” chatfogalma, kár volt ezt elrontani asztalcsapkodással és népirtással. Lehettünk volna nagyvonalúbbak, ha már a magyarság az „ősgén” birtokosa.

Bár ez az elmélet annyira tűnik értelmesnek, mint stadiont építeni Ópusztaszerre, valójában: „A magyarság az ősgén hordozójaként kivívta a Rockefeller Alapítvány rosszallását, mert az a saját vérük ősiségének bizonyítására adott pénzt, de annak a kutatásnak a magyarság elsősége lett az eredménye. Viszont nélkülük is tudtuk, hogy ez így van.” Csak a románok ne lennének, akik a békekötésekkor mindig beelőznek a népek országútján! Meg persze a szabadkőművesek, a távirányító földönkívüliek, a pokémonok, a Nesquik nyuszi és a tudjukkik.

„Az az érdekes, hogy az előbb a második meg az első világháborúról beszélgettünk, most meg valami egészen másról, és mégis ugyanoda lyukadtunk ki” – vonta le a beszélgetések tanulságait Kubínyi.

Lassan ideje lenni azon is elgondolkodniuk, hogy nekik milyen chipet ültettek az agyukba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!