szerző:
hvg.hu

Az amerikai Netflix online on-demand videószolgáltató bejelentette, hogy hamarosan hetedik európai országként Hollandiában is elérhetővé teszi tartalmait - írja a HWSW.

Az eredetileg csak az USA-ban és Kanadában elérhető Netflix átalánydíjas videószolgáltatás ma már az Egyesült Királyságban, Írországban, Norvégiában, Dániában, Svédországban és Finnországban is előfizethető, hozzájuk csatlakozik most a 15 milliós Hollandia is. A HWSW emlékeztet: 2013 első fél évében a Netflix egyetlen országot sem kapcsolt be, ígéreteinek megfelelően, lehetséges, hogy most mégis megtörik a jég.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!