szerző:
hvg.hu

Amennyiben csupán a hanganyag érdekelne bennünket egy videóból, érdemes felkeresni az alábbi oldalt.

Az online szolgáltatások egyik igen nagy előnye, hogy a használatukhoz semmit sem kell letölteni a számítógépre, így azok is bátran élhetnek vele, akik amúgy ódzkodnak a szoftvertelepítéstől. Az Online Audio Converter is egy ilyen netes szolgáltatás, ráadásul ingyenes, sőt még regisztrációt sem igényel.

Amit kínál: hangfájlok átalakítása a legkülönfélébb formátumokba, illetve a hanganyagok kivonása a videókból. A médiafájlokat mp3, wav, m4r (iPhone-ok számára), m4a, amr, mp2, flac és ogg formátumúra alakíthatjuk. További hasznos jellemző, hogy egyszerre több fájlt is feltölthetünk az oldalra átalakítás céljából, és ekkor tömörített, zip formátumban kapjuk meg az eredményt.

Az oldal használata tényleg pofonegyszerű, tulajdonképpen három lépést kell megtenni: fel kell tölteni a választott fájl(oka)t az oldalra (vagy megadni a kapcsolódó URL-t, kiválasztani a kimeneti formátumot, majd a Convert gombra kell kattintani.

Ezen felül azért beállíthatjuk a kimeneti fájl hangminőségét, illetve mintavételezési arányt is választhatunk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!