szerző:
hvg.hu

Mindegy, hogy egy másik irodában vagy akár egy másik földrészen tartózkodik az ismerősünk, úgy nézegethetünk egyszerre egy weboldalt, mintha ott ülne mellettünk.

A közös böngészésben az ingyenes szolgáltatás, a Surfly segít. Mindegy, hol tartózkodik ismerősünk, sőt akár ismerőseink, hiszen többeket is bevonhatunk ebbe az érdekes közösködésbe, olyan lesz a nézelődés egy adott weboldalon, mintha mellettünk lenne (mellettünk lennének), s kinek-kinek saját kurzora volna.

A Surfly használatához szükség lesz egy rövid regisztrációra (Register opció: e-mail cím és jelszó megadása), illetve az elektronikus levélben kapott aktiváló linkre történő kattintásra. A szolgáltatás használata valóban pofonegyszerű, hiszen nincs más dolgunk, mint beírni a keresőmezőbe annak az oldalnak az URL-jét, amelyet megosztanánk.

A werboldal ezután a Surfly felületén jelenik meg, és kapunk egy linket, ezt kell majd megosztani a közös böngészésre hívott ismerősökkel.

Ha ők beütik keresőjükbe ezt a linket, ugyanazon a weboldalon találják magukat, ahol mi is vagyunk, s valamennyien látjuk egymás kurzorát. Kezdődhet a közös böngészés!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!