szerző:
Papós Tamás

Ha csak néhány változtatást eszközölne, vagy üres mezőket töltene ki egy PDF-dokumentumban, esetleg aláírást illesztene be, ez az oldal komoly segítség.

Ingyenesen havonta tíz PDF-dokumentumot tölthetünk fel a Paperjet oldalára, ahol az alapvető eszközökkel szerkeszthetjük azokat. A főoldalon számítógépéről is kiválaszthatunk egy PDF-et, de – az online elérhető dokumentumok esetén – egy link beillesztése is elég hozzá.

©

Pár másodperc után meg is jelenik a PDF, felül pedig a lehetőségek. Különböző betűtípusokkal, mérettel és színben írhatunk a dokumentum bármelyik részére, csak egérrel ki kell választani a helyét. A ceruza ikonnal rajzot és aláírást is készíthetünk, de utóbbit a kép beillesztése funkcióval is meg lehet oldani, így egy szerződést is véglegesíteni lehet az oldalon.

Ha valamit elrontottunk, a radír ikon választásával javíthatunk, ha pedig kész vagyunk, a jobb felső dobozra kattintva kiválaszthatjuk a letöltés lehetőségét, de e-mailben is azonnal elküldhető a szerkesztett PDF.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!