szerző:
hvg.hu

Sok mindenre jó az iPhone, és aki kellően kreatív, akár hologramot is varázsolhat fölé.

Sok-sok évbe telhet, mire az Apple olyan iPhone-nal rukkol ki, amelyik hologramot képes megjeleníteni, azonban vannak, akik ezt nem szeretnék kivárni, és inkább maguk lépnek.

Közéjük tartozik az alábbi videó készítője is, aki egy hipnotikus statikus elektromosság holografikus képét jeleníti meg az iPhone felett – valóságos műalkotásról van szó. A különleges videó mögött álló technika egyébként már több mint fél éve felkerült a YouTube-ra, és azóta közel 15 millióan megnézték, így további hasonló, lenyűgöző iPhone-hologramok is várhatók.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!