szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az ENSZ-ben kezd erősödni a migráció támogatása, egy olyan javaslatcsomag készül, amely "kísértetiesen hasonlít Soros György tervére" - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár

Tuzson Bence államtitkár péntek este az M1 vendége volt, és alighanem úgy érezte, neki nem hagytak már semmi igazán vicceset, Németh Szilárd ellövi az összes poént. Ezért aztán fokozta a tempót, és közölte: az ENSZ-ben is a Soros-tervre kísértetiesen hasonlító javaslatok készülnek.

Aham! Nyilvánvaló apokalipszis!

Szóval, Tuzson szerint Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár már évekkel ezelőtt is a migráció mellett érvelt, a szervezet pedig most "szintet lépett", merthogy Tuzson képviselő/államtitkár szerint ott egy olyan csomagon dolgoznak, amelynek célja a migráció felerősítése a világban. Ebben szerint azt szorgalmazzák, hogy az országok nyissák meg határaikat, bontsák le a jogi határzárakat, továbbá részesítsék előnyben azokat a szervezeteket, amelyek erősítik a migrációt - mondta.

Ez Magyarországnak, de Európának sem érdeke. Ez a folyamat egész Európa kultúráját fogja szétverni - idézte az MTI az államtitkárt. 

Most már csak az a kérdés, hogy nem volt-e ez még túl korai. A kampány hivatalosan majd csak hetek múlva kezdődik, ha az ENSZ-t már most leleplezték, kit tudnak még előszedni április 8-ig?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!