szerző:
hvg.hu

A Fidesz alelnöke kedden is példásan végezte munkáját, és fáradhatatlanul kereste a bizonyítékokat Soros György ellen. Éles elméjének, kiváló lexikális tudásának és higgadt gondolkodásának köszönhetően kiszúrta például azt, hogy a magyar kormányra támadó milliárdos üzletember rászabadította a médiamunkásait Tusványosra és az ott élő medvékre. Németh Szilárd nemcsak felhívta a figyelmet az aljas támadásra, hanem azt is egyértelművé tette, hogy "je suis medve".

"A Soros-média nekiment Tusványosnak is" – így sikerült kommentálnia hivatalos Facebook-oldalán Németh Szilárdnak a 444.hu keddi cikkét, amelyben a Főtér.ro portál alapján megírták, hogy egyre többször látnak medvét az erdélyi Tusnádfürdőn.

A tusnádfürdői polgármester azt mondta, hogy a helyiek inkább nem tartanak már szárnyasokat az udvaron, és a kutyákat sem kötik meg, mert több állatot elpusztítottak már a medvék. A 444.hu megjegyezte: a Bálványosi Nyári Szabadegyetemet idén július 18-a és 23-a között rendezik, „reméljük a résztvevők és a medvék között nem kerül sor semmilyen atrocitásra”. A tusnádfürdői medveinvázióról egyébként a hvg.hu is írt kedden, méghozzá a Transindex.ro alapján. A Főtér.ro és a Transindex.ro is az Agerpres hírügynökség jelentését vette medve-ügyben.

Az összes medveinváziós beszámoló meglepő módon a medveinvázióról szól, megspékelve az utcán bóklászó medvékről készített amatőr videókkal.

A Fidesz alelnöke viszont a jelek szerint ennél mélyebb tartalmat fedezett fel benne, egészen konkrétan egy újabb sorosista támadást a párttársai szívének kedves erdélyi város ellen.

©

Németh Szilárd beszállt saját posztja kommentelésébe is, és közölte: "Én a medvékkel és a székelyekkel vagyok!". Mindehhez belinkelte az Igazi Csíki Sör reklámját, amelyben egy medve hatalmas pofont kever le egy férfinak, aki le akarja nyúlni a komájával közös sörét. Azok, akik esetleg teljesen át tudták látni eddig a politikus gondolatmenetét, ezzel a plusz kommenttel valószínűleg ők is elveszítették a fonalat.

A többi kommentelő nagy része nem volt elragadtatva a fideszes alelnök újabb agymenésétől.

„Erdélyben vannak medvék, de nem Soros miatt. A butaságon segít az olvasás. Csepelen van egy jó könyvtár a sétálóutcánál. Tessék használni, sosem késő” – írta egyikük a csepeli politikusnak.

„Medvebőrbe bújt sorosügynökök lesznek a háttérben” – írta egy másik.

"Szerintem kétfarkú medvék ezek Mester úr" – vetette fel egy harmadik hozzászóló.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!