szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor megérkezett Jakartába: nagyon meleg van és virágfüzéreket aggattak a nyakába.

„Jakarta. +30 fok." – ennyit írtak ki Orbán Viktor Facebookjára a legfrissebb videóhoz, amely azt örökítette meg, hogy a miniszterelnök megérkezett Indonézia fővárosába.

Orbán a fél magyar kormánnyal repült Indonéziába háromnapos hivatalos látogatásra, de már a landolás utáni első percekben sikerült maradandót alkotnia a kormányfőnek:

I'm already decorated!

– azaz „Máris fel vagyok díszítve!", ami úgy is értelmezhető, hogy „ki vagyok tüntetve", mondta vigyorogva Orbán, miközben egy virágfüzért akasztottak a nyakába (majd később egy másikat is.)

©

A rövid videó legütősebb jelenete mégis az, ahogy lassan kizoomol a kamera egy félelmetesre retusált Orbán-képről, amit a fogadás örömére raktak ki Indonéziában. A teljes videó megtekinthető Orbán Viktor Facebook-oldalán.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!