#Ákos

hvg.hu Vállalkozás

Megegyeztek, végleg szakított Ákos és a Telekom

A Magyar Telekom szerdai közleménye szerint sikerült kulturáltan lezárni a cég és Ákos közti viszonyt az után, hogy az énekes decemberi nőkkel kapcsolatos kijelentései után a vállalat felmondta a szponzorálását.

hvg.hu Kult

Ki kell adni egy Ákos-koncert összes szerződését

Ki kell adnia a váci önkormányzat tulajdonában lévő cégnek azokat a szerződéseket, amelyeket a múlt nyári Ákos-koncerthez kapcsolódóan kötöttek – döntött tegnap a Budakörnyéki Járásbíróság. A pert Ferjancsics László, az Együtt és a helyi lokálpatrióták közös önkormányzati képviselője indította, miután közérdekű adatigénylésére nem kapott választ.

hvg.hu Itthon

„Gendervita”: pszichológusok üzentek Kövérnek, Ákosnak és Bagdy Emőkének

Több mint 100 pszichológus és pszichológushallgató írta alá azt a nyílt levelet, amelyben szakmai álláspontjukat fejtik ki Kövér László házelnök nőkkel kapcsolatos, nagy port kavart nyilatkozatáról. Megemlítik a „hasonló szellemiségű nyilatkozatokat tevő Kovács Ákos dalénekest”, valamint Bagdy Emőke klinikai szakpszichológust, pszichoterapeutát és egyetemi tanárt is. A levélírók indoklása szerint elsősorban Bagdy Emőke „kapcsolódó nyilatkozatai” miatt döntöttek úgy, hogy nyilvánosságra hozzák szakmai álláspontjukat.

hvg.hu Itthon

Van pár kérdés Ákos-ügyben, de Rogán hallgat

Orbán Viktorhoz intézett egy csomó kérdést egy DK-s képviselő még tavaly decemberben, de a miniszterelnök kabinetfőnöke mintha el sem olvasta volna a felbontott telekomos minisztériumi szerződésekkel kapcsolatos kérdéseket, ehelyett inkább újra elismételte a kormány ezerszer hangoztatott álláspontját Ákos-ügyben.

hvg.hu Gazdaság

Ákos cége jobban teljesít

A napi.hu szerint Kovács Ákos előadó-művészettel foglalkozó bt.-jének mérlegfőösszege 2014 végén meghaladta az 576 millió forintot, az évet 97 milliós nyereséggel zárta. De ez még nem minden.

Dercsényi Dávid Itthon

Ne higgyük, hogy visszatérnek a régi szép idők

Miért gondoljuk, hogy három évvel ezelőtt másik világban éltünk, mint ma? Nem a társadalom lett kirekesztőbb, hanem az ilyen beszéd vált elfogadottá. A nyugati civilizációban élők évszázadokig természetesnek vették fölényüket, de most hozzánk is betörtek a válságjelek – állítja Szántó Diána, a társadalmi érzékenyítéssel foglalkozó Artemisszió Alapítvány vezetője, akivel egyebek mellett menekült- és Ákos-ügyről is beszélgettünk.

hvg.hu Kult

Videó: Ákos már 15 évvel ezelőtt is megmondta a magáét a nőkről

Előkerült egy 2000-ben készült felvétel, amin Ernyey Béla beszélget Ákossal, mi másról, mint a nőkről. A mostani események függvényében igen érdekes kijelentések hangzanak el a 15 évvel fiatalabb, sikeres énekes szájából, például az, hogy minden nőből lehet "értelmes asszony", de ehhez férfi kell, "önmagától nem alakul ki", a bombanőket pedig nem kell feleségül venni, mert egyébként is buták.

hvg.hu Gazdaság

És akkor a pornómilliárdos odazúz a NAV-nak

Bekente mézzel és elkezdte húzni a madzagot a kormány a lakásra váró sokgyerekesek, vagy sok gyereket tervezők előtt, de valószínűleg inkább a támogatott luxusvillák sorozatát indítja el új lakásépítési ötleteivel. Gattyán György pornómilliárdosról lepattant az adóhatóság, az üzletembernek adott igazat az Európai Bíróság. Nagyon hasít a legújabb Star Wars film, a Magyar Telekom csuklóztatja Ákos popikont, a magyar kormány csuklóztatja a Magyar Telekomot. És még mi minden vidámság történt a héten! Olvassa a hvg.hu heti gazdasági összefoglalóját!

MTI/hvg.hu Itthon

Orbán: "A nők majd döntenek a saját életükről"

A magyar miniszterelnök Ákos- és Telekom-ügyekben is hallatta a hangját Brüsszelben. Szerinte a Magyar Telekom a szólásszabadságot veszélyeztette, amikor szerződést bontott a nők szerepéről szakértő Kovács Ákossal. Szerinte egyébként a nők majd eldöntik, hogy mit akarnak, férfi ebbe nemigen szólhat bele.

hvg.hu/MTI Itthon

Brüsszelbe viszik az Ákos-ügyet Gyurcsányék

A DK szerint a kormány nem csak a magyar adófizetőknek okoz jelentős anyagi kárt a telekomos minisztériumi szerződések felmondásával, hanem megsért számos közbeszerzésre vonatkozó uniós irányelvet is. A párt ezért az Európai Bizottsághoz fordul.

hvg.hu Itthon

Rogán szerint így sértette meg a Telekom az alkotmányt

Az alaptörvény szólásszabadsággal kapcsolatos passzusait sértette meg a Magyar Telekom, amikor szerződést bontott Ákossal – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a TV2 Mokka című műsorában. Rétvári Bence, az Emmi államtitkára korábban viszont egy másik csatornán azt mondta, a kormány lépése független Ákostól.

hvg.hu Itthon

Ákostól független a kormány lépése – magyarázkodik az Emmi

A kormánynak a szólás szabadságát kell védenie, a Telekom-szerződések felmondása pedig nem is Ákoshoz kapcsolódik – mondta az ATV-ben Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára. Péntek reggel Rogán Antal is beszélt az ügyről egy másik csatornán, de ő nem hangsúlyozta, hogy a válaszlépés független lenne Ákostól.

1 2 3 4 5 6 7
Az egyik legjobb alap a luxustuninghoz a Mercedes S 63 AMG Coupe

Az egyik legjobb alap a luxustuninghoz a Mercedes S 63 AMG Coupe

Ibrahimovic szerződést hosszabbított a Milannal

Ibrahimovic szerződést hosszabbított a Milannal

Mészáros érdekeltségébe kerültek a Szarvasi kávéfőző Andrássy úti ingatlanjai

Mészáros érdekeltségébe kerültek a Szarvasi kávéfőző Andrássy úti ingatlanjai

Hirdetésekkel pakolja meg az Instagram a TikTok-klón Reelst

Hirdetésekkel pakolja meg az Instagram a TikTok-klón Reelst

A kormány megtilthatja a külföldi tulajdonszerzést a televíziókban és egyetemeken azzal, hogy stratégiai jelentőségűvé nyilvánította őket

A kormány megtilthatja a külföldi tulajdonszerzést a televíziókban és egyetemeken azzal, hogy stratégiai jelentőségűvé nyilvánította őket

Megérkezett a Huawei első autója

Megérkezett a Huawei első autója

Eltűnt egy indonéz tengeralattjáró

Eltűnt egy indonéz tengeralattjáró

A T-rex olyan lassan sétált, hogy egy ember is lehagyhatta volna

A T-rex olyan lassan sétált, hogy egy ember is lehagyhatta volna

A címlapról ajánljuk