Hamburgerinfláció: jól felhizlalták a magyarok a gyorséttermeket 2024-ben
Élelmiszer-infláció ide, gazdasági pangás oda, remek évet zártak a legnagyobb gyorsétteremláncok tulajdonosai tavaly.
Élelmiszer-infláció ide, gazdasági pangás oda, remek évet zártak a legnagyobb gyorsétteremláncok tulajdonosai tavaly.
Az anyavállalat az elmúlt években nemcsak a vendéglátóhelyek számát szaporította, hanem az árbevételét is.
Sőt, amikor az izraeli-palesztin háború miatt tüntettek a világ legnépesebb muszlim országának fővárosában, akkor több gyorséttermet és kávézót is bezártak biztonsági okokból.
A Burger King továbbra is nyitva tart Oroszországban, noha a vállalat tulajdonosa több mint egy évvel ezelőtt ígéretet tett a távozásra - írja a BBC.
A képeken olyan hamburgereket mutatnak a vásárlóknak, amelyekben arányaiban legalább kétszer akkora a húspogácsa, mint a valóságban.
A zöldség ára olyan drasztikusan emelkedett, hogy egyelőre nem használja a szendvicsekben a gyorsétteremlánc.
A tömény, sárga zsírhegy iránt egyből óriási lett a kereslet, amit elsősorban a szendvics elfogyasztásának megkísérléséről szóló TikTok-videók pörgetnek.
Craig Harker kért egy kis extrát a Whopperjébe. Óriási szendvicse körülbelül 6000 kalóriás lett.
A GVH nem bírságolt, mert a gyorséttermek gyorsan korrigáltak.
Szeptembertől tovább drágultak a gyorséttermek, lassan inkább megéri helyben enni, mint elvinni magunkkal az ételt.
Találtak egy egyszerű módot a gyorséttermi menük esetében az ételpazarlás és a gyerekkori elhízás megelőzésére. Kérdés persze, mit szól az ötlethez a KFC, a McDonald’s vagy a Burger King.
Hasonló gondokkal küzd a Marks and Spencer is.
A Gazdasági Versenyhivatal a két gyorséttermi-láncon felül három sörgyárral szemben is vizsgálatot indított.
A gyorsétterem dolgozóinak munkakörülményekből lett elegük.
Furcsa bejegyzések még nincsenek, de furcsa név már feltűnt a magyar Burger King Hungary 25 ezer követővel rendelkező Instagram-csatornáján.
A járvány miatt félő, hogy a konkurencia dolgozói is utcára kerülnek, a Burger King ezért arra kéri a vásárlókat, hogy rendeljenek mástól is.
Ha beválik a rendszer, az étteremlánc a többi éttermére is kiterjeszti.
Kisebbek lesznek a helyiségek, viszont külön kabinokat és átvételi pontokat terveznek.
A Michel Gondry által rendezett kisfilm a metánkibocsátás csökkentéséről szól.