hvg.hu Gazdaság

A Medgyessyt hazaárulózó fiatalember ma már az Eximbank egyik vezetője

Munkahelyet váltott Loppert Dániel, akinek töretlenül ível felfele a karrierje azóta, hogy 2002 nyarán hazaárulónak nevezte Kapolcson Medgyessy Péter akkori, MSZP-s miniszterelnököt. Rogán Antal személyi titkári pozíciója és a NIF kommunikációs osztályvezetői posztja után a 34 éves Fidesz-tag az Eximbank marketing és kommunikációs igazgatója lett.

MTI Gazdaság

Ezeken a helyeken indulhat nemsokára sztrádaépítés

Körülbelül 200 kilométer gyorsforgalmi útépítés kivitelezésére irányuló közbeszerzési eljárás van most folyamatban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-nél. Békés megyében pedig jövőre az ígéretek szerint csaknem 8 milliárd forintot fordítanak útfelújításra.

hvg.hu Itthon

Medence lett a váci aluljáróból, de az építtető mindent rendben talált

A kivitelező, az önkormányzat, a NIF képviselői valamint mérnökök vettek részt azon a bejáráson, amelyet a váci vasútállomás aluljárójának és alagútjának beázása után rendeltek el. Azt állapították meg, hogy a tervező és a kivitelező nem hibázott – derül ki a 444.hu cikkéből.

hvg.hu Gazdaság

Ráment majdnem 40 milliárd, 1 perccel nőtt a menetidő - mi az?

Hiába a felújítás, tovább tart a vonatozás Békéscsabára a fővárosból – írja a Világgazdaság és számolt be az RTL Híradó. A vasúti pályára csaknem 39 milliárd forintot költöttek, a korábbi menetidő azonban 1 perccel nőtt. A MÁV-nál azt mondják: azért, mert 3 új megállóhely is lett. Pedig a beruházás átadóján a társaság műszaki igazgatója azt ígérte, 40 perccel csökken a menetidő. Most kiderült, ez valójában 2017 végétől várható.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk