szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még tartanak a vizsgálatok.

Augusztus közepére várható a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hidak és Szerkezetek Tanszék által elvégzett vizsgálatok befejezése és az eredmények teljes körű értékelése az M0-ás autópálya hídjáról, és ezt követően határozható meg a további intézkedések indokoltsága és tartalma, dolgozható ki a részletes ütemezés – közölték a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. honlapján.

A közlemény szerint a NIF Zrt. minden szükséges intézkedést megtesz "a térség közlekedési helyzetének megnyugtató rendezése érdekében", és arra törekszik, hogy az autósok lehetőség szerint mielőbb újból használhassák a hidat. "A beruházó a várható forgalmi helyzetről a vizsgálati eredmények ismeretében augusztus közepén ad tájékoztatást" – írták a csütörtökön megjelent kommünikében.

Az M0-ás Hárosi Duna-hídját közel egy hónapig lehetett haszálni az átadást követően, utána ugyanis lezárták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb 280 ezer ember kapta el a koronavírust, 227 ezren gyógyultak meg világszerte

Újabb 280 ezer ember kapta el a koronavírust, 227 ezren gyógyultak meg világszerte

Áder kinevezte a hat embert, aki felelős lesz a családpolitikáért

Áder kinevezte a hat embert, aki felelős lesz a családpolitikáért

Parászka Boróka: Erdélyi túlélőrecept

Parászka Boróka: Erdélyi túlélőrecept