MTI Itthon

Orbán államtitkára uniós embervásár indításáról beszél

Az Európai Egyesült Államok kikiáltásához vezető út egyik fontos állomása lenne a kötelező betelepítési kvóta, nagyobb számú idegen csoportok szisztematikus beköltöztetésével ugyanis gyorsan szét lehetne zilálni Európa ma még egységes nemzeteit – mondta a Magyar Időknek Völner Pál államtitkár, aki szerint a kvótarendszer a gyakorlatban egyfajta embervásárként működne.

hvg.hu Itthon

Kvótaügy: a főtanácsnok a Soros-terv szellemében lépett fel – Völner Pál sajtótájékoztatója

Nem áll jól az ügyünk Luxemburgban: az EU bíróságának főtanácsnoka ajánlása szerint elveszítjük a kvótapert. Mit lép erre a Fidesz és a magyar kormány? Völner Pál IM-államtitkár tart sajtótájékoztatót: reméli, hogy a bíróság nem fogadja el a főtanácsnoki döntést, erre voltak precedensek. Ráadásul sikeresen kibekkeltük a törvény hatályát a pereskedéssel: szeptember 26-án lejár az ideiglenes intézkedés határideje, utána már a határozat egy tagállamot sem fog kötelezni a befogadásra.

MTI Itthon

Völner Pál: jöhet az új Btk

Az igazságügyi államtitkár reméli, hogy nem lesz akadálya a "szakmailag vállalható" új büntetőeljárási törvény elfogadásának.

MTI Itthon

Völner Pál robbantással riogatott a Kossuth rádióban

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint az ellenzék "maszatol" az illegális bevándorlással kapcsolatban, és felmerül a kérdés: melyik ellenzéki politikus vállalja majd a felelősséget, ha Magyarországon is robbantanának vagy nőket erőszakolnak.

MTI Itthon

Szaladjon, állítólag ingyenesen lehet hajókázni a Dunán

Mintegy ötezer ember ingyenesen utazhat a Dunán vasárnap délelőtt felvonuló 23 hajón, amivel elindul az idei dunai hajózási szezon - mondta a rendezvényen Völner Pál, a Magyar Hajózási Országos Szövetségének (MAHOSZ) elnöke, Budapesten.

hvg.hu Gazdaság

Kínos blama a KDNP csodafegyvere

Több tízezer jelentkezőre számítottak, de három hónap alatt alig 150 adós kérte a szeptember elsején elérhetővé tett magáncsődöt.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk