Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#burger

Yettel

Hamburger-rajongóból étteremtulajdonos: podcastunkban Jancsa Janival beszélgettünk

Pénzügyi elemzőből blogger, majd a hazai burger színtér meghatározó szakértője és véleményvezére lett. Több mint félezer burger teszt után még mindig rajong a hamburgerekért: folyamatosan képzi magát, vallja, hogy csak úgy lehetsz valaminek a szakértője, ha megfelelő minőségű munkát raksz bele. Kérdés, hogy sikerült-e mindezt úgy véghez vinnie, hogy az egyensúly megmaradjon. A BrandTalks podcast vendége Jancsa Jani volt.

hvg.hu Gasztro

Gyorséttermi libázás

A Márton nap ugyan még jócskán odébb, de a libák sosem érezhetik biztonságban magukat. Legjobb alkatrészeik mostanság is szendvicsbe kerültek.

hvg.hu Vállalkozás

Falon is járhat a McDonald's, akkor is fast food marad

Szinte mindent megpróbál a McDonald's, hogy megállítsa forgalmának és pozíciónak romlását. A legutóbbi svéd kampányában azt tesztelte, hogyan fogadnák a hamburgerfogyasztók, ha előre foglalt – igaz, papírból készült –, abrosszal leterített asztalhoz pincér hozná ki a junk foodot. Bedobtak egy új, az eddigieknél "minőségibb", nehézsúlyú szendvicset is. A svédeknek tetszett a szendvics, de a pincérért meg a körítésért egy őrével sem hajlandók többet fizetni. Úgy fest, tovább kell gondolkodni.

Szauer Judit Gasztro

Paloznaki gasztro, bor, jazz - és egy séfrecept

A minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született a Paloznaki Jazz és Bor Piknik – mondják az idén augusztus 8-9 -én harmadik alkalommal megrendezendő fesztivál szervezői. Minket a jó jazz mellett, mint mindig, most is a gasztronómiai vonatkozás érdekelt leginkább. Az ételeket megálmodó séfekkel, Takács Lajossal és Ádám Csabával beszélgettünk.

hvg.hu Gasztro

Tíz jó hely Budán

Miközben Pesten szinte nem telik el hónap anélkül, hogy valahol ne nyíljon legalább egy söröző vagy kis bisztró, addig a budaiak csak ácsingóznak a Duna bal partjára. Pontosabban ácsingóztak, mert az idén nekik is nagyon megszaladt. Még nincs vége az évnek, de már minden ujjukra jut egy jó hely.

hvg.hu Gasztro

Türelem halat terem a Lövőház utcában

A csalit jó félévvel ezelőtt dobták be a köztudatba. Azóta hétről hétre hírt adtak magukról a legnagyobb közösségi portálon. Mit mondjunk, a beetetés sikerült. Az első próbaüzemes hétvégén már talpalatnyi hely sem volt az új, budai fish&chips lelőhelyen.

Rác András Gasztro

A lóburger lezúzza a marhaburgert - recept

A hamburgerben az a jó, hogy végtelen a variációk száma. Ilyen hús, olyan hús, ilyen mártás, amolyan szósz… Lóból könnyű és elegáns burgert készíthetünk. Nagyon elegánsat.

1 2
Tízezrek csatlakoztak a német szélsőbalhoz az év kezdete óta

Tízezrek csatlakoztak a német szélsőbalhoz az év kezdete óta

Ez az egyik legidegesítőbb hang a világon

Ez az egyik legidegesítőbb hang a világon

Tarr Béla: A magyar film él és van jövője

Tarr Béla: A magyar film él és van jövője

Találtak egy baktériumot, ami egész egyszerűen megeszi a mérgező örök vegyi anyagokat

Találtak egy baktériumot, ami egész egyszerűen megeszi a mérgező örök vegyi anyagokat

Alig érkezett meg a magyar piacra a lengyel Temu, a GVH már vizsgálja is

Alig érkezett meg a magyar piacra a lengyel Temu, a GVH már vizsgálja is

Újfajta hajtóművet fejlesztettek az oroszok, azt állítják, hogy 30 nap alatt érnék el vele a Marsot

Újfajta hajtóművet fejlesztettek az oroszok, azt állítják, hogy 30 nap alatt érnék el vele a Marsot

„Io napot chivanoc” – búcsúzik Klaus Iohannis, aki ledarálta a román demokráciát

„Io napot chivanoc” – búcsúzik Klaus Iohannis, aki ledarálta a román demokráciát

Az angolok dühe magyar terepen is odavág: Én, Daniel Blake a Radnótiban

Az angolok dühe magyar terepen is odavág: Én, Daniel Blake a Radnótiban

Új rendszer kerül a légkondikba, itt az első ilyen klíma

Új rendszer kerül a légkondikba, itt az első ilyen klíma

A címlapról ajánljuk