Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#burger

Yettel

Hamburger-rajongóból étteremtulajdonos: podcastunkban Jancsa Janival beszélgettünk

Pénzügyi elemzőből blogger, majd a hazai burger színtér meghatározó szakértője és véleményvezére lett. Több mint félezer burger teszt után még mindig rajong a hamburgerekért: folyamatosan képzi magát, vallja, hogy csak úgy lehetsz valaminek a szakértője, ha megfelelő minőségű munkát raksz bele. Kérdés, hogy sikerült-e mindezt úgy véghez vinnie, hogy az egyensúly megmaradjon. A BrandTalks podcast vendége Jancsa Jani volt.

hvg.hu Gasztro

Gyorséttermi libázás

A Márton nap ugyan még jócskán odébb, de a libák sosem érezhetik biztonságban magukat. Legjobb alkatrészeik mostanság is szendvicsbe kerültek.

hvg.hu Vállalkozás

Falon is járhat a McDonald's, akkor is fast food marad

Szinte mindent megpróbál a McDonald's, hogy megállítsa forgalmának és pozíciónak romlását. A legutóbbi svéd kampányában azt tesztelte, hogyan fogadnák a hamburgerfogyasztók, ha előre foglalt – igaz, papírból készült –, abrosszal leterített asztalhoz pincér hozná ki a junk foodot. Bedobtak egy új, az eddigieknél "minőségibb", nehézsúlyú szendvicset is. A svédeknek tetszett a szendvics, de a pincérért meg a körítésért egy őrével sem hajlandók többet fizetni. Úgy fest, tovább kell gondolkodni.

Szauer Judit Gasztro

Paloznaki gasztro, bor, jazz - és egy séfrecept

A minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született a Paloznaki Jazz és Bor Piknik – mondják az idén augusztus 8-9 -én harmadik alkalommal megrendezendő fesztivál szervezői. Minket a jó jazz mellett, mint mindig, most is a gasztronómiai vonatkozás érdekelt leginkább. Az ételeket megálmodó séfekkel, Takács Lajossal és Ádám Csabával beszélgettünk.

hvg.hu Gasztro

Tíz jó hely Budán

Miközben Pesten szinte nem telik el hónap anélkül, hogy valahol ne nyíljon legalább egy söröző vagy kis bisztró, addig a budaiak csak ácsingóznak a Duna bal partjára. Pontosabban ácsingóztak, mert az idén nekik is nagyon megszaladt. Még nincs vége az évnek, de már minden ujjukra jut egy jó hely.

hvg.hu Gasztro

Türelem halat terem a Lövőház utcában

A csalit jó félévvel ezelőtt dobták be a köztudatba. Azóta hétről hétre hírt adtak magukról a legnagyobb közösségi portálon. Mit mondjunk, a beetetés sikerült. Az első próbaüzemes hétvégén már talpalatnyi hely sem volt az új, budai fish&chips lelőhelyen.

Rác András Gasztro

A lóburger lezúzza a marhaburgert - recept

A hamburgerben az a jó, hogy végtelen a variációk száma. Ilyen hús, olyan hús, ilyen mártás, amolyan szósz… Lóból könnyű és elegáns burgert készíthetünk. Nagyon elegánsat.

1 2
Egy probléma, két történet: ezért fontos, hogy figyeljünk a testünk jelzéseire

Egy probléma, két történet: ezért fontos, hogy figyeljünk a testünk jelzéseire

Csaknem 100 évesen lett anya egy súlyosan veszélyeztetett teknősfaj példánya – videó

Csaknem 100 évesen lett anya egy súlyosan veszélyeztetett teknősfaj példánya – videó

Gulyás: Nem Rogán Antal feleségéé a milliókba kerülő ruha, táska és ékszer

Gulyás: Nem Rogán Antal feleségéé a milliókba kerülő ruha, táska és ékszer

Újra az eredeti változatában vetítik a Csillagok háborúját

Újra az eredeti változatában vetítik a Csillagok háborúját

Nyolc kilométeres a sor az M0-son Dunaharasztinál

Nyolc kilométeres a sor az M0-son Dunaharasztinál

Mégis mi lehet? Rejtélyes rakományt engedett szabadon egy orosz műhold

Mégis mi lehet? Rejtélyes rakományt engedett szabadon egy orosz műhold

BKK: Továbbra sem jár a kettes metró az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között

BKK: Továbbra sem jár a kettes metró az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között

Az egész világ vizét megtisztíthatják azok a baktériumok, amiket most fedeztek fel a talajban

Az egész világ vizét megtisztíthatják azok a baktériumok, amiket most fedeztek fel a talajban

Új elmélettel álltak elő az ember fejlődéséről, ez mindent megváltoztathat

Új elmélettel álltak elő az ember fejlődéséről, ez mindent megváltoztathat

A címlapról ajánljuk