#életmód


Ha csak egy helyre látogat el Ausztriában, ez legyen az!
 

Ha csak egy helyre látogat el Ausztriában, ez legyen az!

Ausztria tökéletes választás, ha síelésről van szó, és az egyik legkiemelkedőbb síterep Karintiában, azon belül is Nassfeldnél található. Itt tényleg nagyobb az esélyünk a napsütésre a hegyen, és a régió igazi kikapcsolódást jelent a sípályákon innen és túl. Élménybeszámoló az Alpok egyik legszenzációsabb szegletéből.

Üdülés Ausztriában Üdülés Ausztriában










Életem az ételeken át – Stanley Tucci történetei és receptjei, 3. rész: New York, New York
 

Életem az ételeken át – Stanley Tucci történetei és receptjei, 3. rész: New York, New York

Igazi ünnepek környékére szóló olvasmány Stanley Tucci könnyed stílusú, szellemes visszaemlékezése, melyben sok szeretettel és humorral idézi fel élete fontosabb epizódjait. Mesél a családjáról, felnőtté válásáról, házasságairól, példaképeiről, betegségéről és gyógyulásáról, felejthetetlen filmes utazásairól, kulisszatitkokról. A Golden Globe- és Emmy-díjas színész-rendező magával ragadó memoárjában minden történet a konyhából indul, vagy ott ér véget, s visszaemlékezéseit kedvenc receptjeivel fűszerezi. Az Életem az ételeken át című önéletrajzot, melyből több részletet is közlünk, a HVG Könyvek adja ki.

hvg360 hvg360





Mitől félnek a légiutas-kísérők? Mik a legrázósabb helyzetek a levegőben? Hogyan élnek valójában a pilóták?
 

Mitől félnek a légiutas-kísérők? Mik a legrázósabb helyzetek a levegőben? Hogyan élnek valójában a pilóták?

Távolról csillogónak, de legalábbis izgalmasnak tűnik a pilóták és légiutas-kísérők élete. A nyáron megjelent cikksorozatunkhoz sokukkal beszélgettünk arról, mit ad és milyen áldozatokat követel meg tőlük a szakmájuk, és közben nagyon sok sztorit meséltek. Bemutattuk a kulcsfontosságú szereplőket is, akiket gyakran utolér az utasok haragja.




Hasbeszélő: Franciás kellem és némi luxus a Párisi Udvarban
 

Hasbeszélő: Franciás kellem és némi luxus a Párisi Udvarban

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a belvárosi Párisi Udvarban.

GyéZsé GyéZsé