szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A bolondos tánc nem vész el, csak átalakul.

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
Friss cikkek a témában

Szívet melengető karácsonyi reklámmal készült idén a francia Bouygues Telecom: a cég kisfilmje a családi hagyományokról és a szülő-gyermek kapcsolatról szól, amit egy édesapán és fián keresztül mutat be – írja a Life.

A mintegy másfél perces videó egy apáról szól, aki szeret elég sajátos módon táncolni a Redbone Come and Get Your Love című számára – minden karácsonykor. Kisfiát eleinte szórakoztatja édesapja bolondos tánca, de kamaszkánt már inkább szégyelli, amikor apja mások előtt is belekezd a táncba.

A videó végén a szülők már csak ketten karácsonyoznak: fiuk felnőtt, saját családja van. Ekkor az apa telefonjára befut egy videóhívás a fiútól, aki karjában saját kisfiával épp azt a bolondos táncot járja, amit édesapja szokott. Végül az egész család táncra perdül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!