Tetszett a cikk?

Még soha nem látott halottat, főleg ilyen körülmények között, így nagyon megviselte az eset.

Borzalmas vége lett a romantikusnak szánt kirándulásnak

– mondta a veol.hu-nak az a férfi, aki február 14-én délután a párjával kettesben elindult kirándulni a Bakonyban. Öskü és Várpalota között az erdőben, Bánta-pusztánál jártak, amikor egy piros és kék színű hátizsákra lettek figyelmesek. A hátizsákot fehér színű hegymászó kötéllel két fa közé kötöttek, és körülbelül tíz méterre egy ruhakupacot is megláttak.

A férfi közelebb ment, ekkor látta, hogy egy egy szétszakadt felsőruházatú tetem hevert ott. „Még az oldalbordáit is lehetett látni, borzalmas volt” – idézte fel. A férfi azt mondta, szanaszét hevert a földön egy kapucnis felső, az olajzöld színű kabát, a kékes nadrág, illetve a csontok, még a cipőben is csontok voltak. Azonnal hívta a rendőrséget, és a helyszínre érkeztek a mentők, illetve a háziorvos, valamint a rendőrségi helyszínelők, és a várpalotai járőrök is. „Még soha nem láttam halottat, főleg ilyen körülmények között, nagyon megviselt az eset” – tette hozzá a férfi.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a Várpalotai Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja – közölte a rendőrség.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!