szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem valószínű, hogy valóban medve volt, de az önkormányzat óvatosságra int.

A Hegyvidéki Önkormányzat közleménye szerint lakossági bejelentést kaptak arról, hogy egy medvét és bocsát látták a Normafán. A két medve eszerint a Jánoshegyi és a Tündérhegyi út kereszteződésénél tűnt fel, ott mentek be az erdőbe.

Az esetről fénykép vagy videó nem készült.

Az önkormányzat arra kér mindenkit, hogy fokozott figyelemmel kiránduljon a környéken.

A Pilisi Parkerdő és Normafa Park szakemberei valószínűtlennek tartják, hogy tényleg medvéket látott a bejelentő. Mivel kizárni azonban nem tudják, kérik, hogy aki mégis látná őket, jelentse a 06 20 499-1111-es telefonszámon, vagy a [email protected] címen.

Valódi medveészlelés Budapesthez legközelebb Pásztón, Bercelen, illetve Petőfibányán történt a napokban, de ezek még mindig nagyon messze, a nógrádi erdők közelében történtek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
5000 éves, páratlan leletekre bukkantak a Dunában

5000 éves, páratlan leletekre bukkantak a Dunában

Elfogtak egy ukrán tévéstábot Fehéroroszországban, de nem árulják el, hogy miért

Elfogtak egy ukrán tévéstábot Fehéroroszországban, de nem árulják el, hogy miért

6200 forintot raboltak ököllel

6200 forintot raboltak ököllel