szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Schoblocher Barbara és Áron András előadásában könnyed, gitározgatós szerelmes dal született az ugyancsak könnyed magyar vígjátékhoz, a Habhoz. A szám videoklipje a hvg.hu-n debütál.

Kritikánk szerint az új magyar romantikus vígjáték, Lakos Nóra Hab című filmje megmosolyogtat, sőt, nem egyszer meg is nevettet, csak éppen azt nem hisszük el neki, hogy a két főszereplő valóban beleszeret egymásba. Ugyanakkor van pár erőssége is a romkomnak: így Kerekes Vica mindent bearanyozó jelenléte, a film látványvilága és zenéje.

Ez a három szupererő találkozik a filmhez készült videoklipben is, amely most debütál a hvg.hu-n. Az If I Have You című dalt Balázs Ádám és Jancsó Gábor szerezte, hozzá a klipet ugyancsak Lakos Nóra rendezte, és a videóban – Schoblocher Barbara (a Blahalouisiana énekesnője) és Áron András (Apey & the Pea, majd a Lazarvs frontembere) duettje mellett – jeleneteket is láthatunk a filmből.

A klipet, ahogy a film javát is a pusztazámori kastélyban vették fel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kovács Gellért Kult

Édes a Hab, de nem áll össze

Lakos Nóra első játékfilmjéhez megtalálta Kerekes Vicában a tökéletes hősnőt. Ám mint itthon oly sokszor, a nagy találkozásra szerencsétlen árnyékot vet a műfaji hozzávalókat és receptet sutácskán alkalmazó, kapkodós forgatókönyv. Kritika.

Egyes esetekben 10 évet öregedhet az agy a koronavírus-fertőzötteknél

Egyes esetekben 10 évet öregedhet az agy a koronavírus-fertőzötteknél

Marabu FékNyúz: Gender? Tender!

Marabu FékNyúz: Gender? Tender!

Melbourne ünnepel, véget ért a járvány miatti 112 napos vesztegzár

Melbourne ünnepel, véget ért a járvány miatti 112 napos vesztegzár