#adózás














Miért fogyasszunk fermentált élelmiszereket?
 

Miért fogyasszunk fermentált élelmiszereket?

A fermentáció (erjesztés) olyan, ősi konyhatechnológiai eljárás, amellyel a mikroorganizmusok erejét kihasználva különleges, ízletes és tápláló élelmiszereket tudunk előállítani. Részlet Király Ágnes Fermentárium című könyvéből.

hvg.hu hvg.hu



KávéBár Bazár - hétvégi kávéfieszta a Millenárison
 

KávéBár Bazár - hétvégi kávéfieszta a Millenárison

Idén február 15-16-án zajlik a tizenötödik KávéBár Bazár, melynek a Millenáris B épülete, a nagycsarnok ad otthont. A szervezők rengeteg izgalmas újdonsággal készülnek, és a látogatók a belépőjegy megvásárlásával korlátlanul kóstolgathatnak közel ötven kiállító termékeiből. A két nap során exkluzív italkóstolók zajlanak a különteremben is, a csarnokban pedig igazi kávéfieszta várható DJ-vel, pingpong-bajnoksággal, nyereményjátékokkal, és persze jobbnál jobb kávékkal a világ legértékesebb területeiről. Otthonra is bőven lehet majd vásárolni a csomagolt kávéktól kezdve a kotyogókon át a háztartási kávégépekig.

Hirdetés Hirdetés


Fenntartható ablaktrendek és innovációk a BAU 2025 expo-n
 

Fenntartható ablaktrendek és innovációk a BAU 2025 expo-n

A fenntartható megoldásokra való törekvés mára nem csupán az építőipar célkitűzése, hanem szinte minden piaci szereplő működésének alapkövetelménye is: a müncheni BAU 2025 ismét a globális építőipar egyik legfontosabb eseménye lett, amely az új technológiák és anyagok bemutatása mellett az iparág jövőjét meghatározó kihívások és az azokra adott válaszok párbeszédét is elősegítette. Nézzük meg, milyen trendeket láthattunk a több mint 2230 kiállítót és 180 000 látogatót fogadó eseményen!

Hirdetés Hirdetés