A NAPI Gazdaság értesülései szerint hamarosan Tesco-áruházakká válhatnak a Domus Rt. üzletei, amennyiben a hipermarketláncnak sikerül megegyeznie a bútoripari vállalattal.

A tárgyalások tényét a Tesco-Globál Áruházak Zrt.-nél is megerősítették, ám az „ügyletről” nem kívántak részleteket elárulni. Úgy tudni, nem az áruházak megvásárlásáról, hanem bérletéről van szó, és az egyeztetések már a végső szakaszban járnak – írja a Napi Gazdaság. Ráadásul a Domus üzletei igencsak értékesek a brit hátterű hipermarketlánc számára, mivel azok döntő többsége a belvárosokban található, ahová a Tesco éppen most igyekszik „bejutni”. A lakberendezési áruházlánc többségi tulajdonosa több mint 57 százalékkal a Fotex-csoport – olvasható a Napi Gazdaságban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Gazdaság

Tucatnyi új benzinkutat nyit a Tesco

A Tesco Globál Áruházak Rt. az idén az első félévben 175,6 milliárd forint nettó forgalmat ért el, ami 15,8 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit - mondta Paul Kennedy, a társaság vezérigazgatója. A cég a 17 működő benzinkútja mellett év végéig további 11-et nyit majd.

MTI Gazdaság

Gombamódra szaporodnak a Tescók

A Tesco új áruházat nyit Pakson és Székesfehérváron pénteken, a hipermarket-lánc egységeinek száma így 48-ra emelkedik. Az idei év végére az áruházak száma a korábban közölt tervek szerint 56-ra nő.

Gazdaság

Elolvadt a Tesco-kutak árelőnye

A pénztárcájukra ügyelő autósoknak érdemes tankolásnál nem korábbi, hanem frissen szerzett árismeretekre támaszkodniuk. A Tesco-kutak árelőnye ugyanis elolvad, és van ahol a hazai olajmulti, a Mol a legolcsóbb.

Gazdaság

Tojásháború a termelők és a Tesco között

Háború robbant ki a magyar tojástermelő cégek és a Tesco között, mivel a hazai beszállítók szerint az áruházlánc rendkívül szennyezett lengyel tojásokat forgalmaz üzleteiben – írja a Világgazdaság.

MTI Gazdaság

Tízmilliós büntetés a Tescónak

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogsértőnek ítélte a Tesco árgarancia hirdetését, ezért 10 millió forint megfizetésére kötelezte a hipermarketláncot - közölte a GVH.

Imádni fogja ezt a karórát – amíg meg nem tudja, mennyibe kerül

Imádni fogja ezt a karórát – amíg meg nem tudja, mennyibe kerül

Jön az eredeti Szellemirtók-filmek folytatása

Jön az eredeti Szellemirtók-filmek folytatása

Hajnalban is robbantottak és lőttek a tegnap megtámadott nairobi szállodában

Hajnalban is robbantottak és lőttek a tegnap megtámadott nairobi szállodában

Kiengedték a kórházból Niki Laudát

Kiengedték a kórházból Niki Laudát

Költségvetési csalás gyanújával följelentette az ÁSZ a Momentumot és a Párbeszédet

Költségvetési csalás gyanújával följelentette az ÁSZ a Momentumot és a Párbeszédet

A Huawei új központjában épült fel a budapesti Szabadság híd mása

A Huawei új központjában épült fel a budapesti Szabadság híd mása